Campaigns

Jun 16, 2015

Cyberview Resort & Spa Part 8

Assalamualaikum semua
Hoi cutinya dekat je gambar adalah berlambak...gile ar...huhu terus citer cuti cuti jadi berchapter chapter...tak pe ar..rujukan masa depan kata nyaaaaaaaa.
 Pemandangan dari chalet kami, indahnyaaaaaaaaaaa, 
rasa macam berada jauh dari KL
Lokasi breakfast adalah agak jauh yer dari Chalet kami...
nak menapak exercise memang tak ar
tak kose haku...call je khidmat buggy... betul ke ejaan Anum ni :(
ala kereta macam org main golf tu...sepantas kilat datang, dia la pegi balik hantar..best wooo feeling nak makan call driver datang ahaksssssss....buggy akan hantar sampai depan lobi pintu masuk je...restoran kat situ banyak...cuma breakfast je kena makan kat Verandah Restaurant..tak sabar nak menikmati breakfast meriah..dalam otak dah bayang kalau tempat best food mesti best..nak makan kaw kaw..ko tengok kepala otak ingat makan je mana la tak chubby kan... ahaha dua2 kaki makan
 Masuk je restoran Verandah terus teruja..macam biasa ar layanan class la...
Pantas gi survey sambil nengok apa makanan yang sedap nak balun kaw kaw...
Argggggggggg nie la hasil cekupan pertama kami
Naaa yang kedua plak
 Jemput makan semua
 Best gilerrrrrr menu breakfast kat sini
Selesai makan kami pulang semula ke chalet, kami nak layan pool plak, bersiap tukar apa yang patut x mo buang masa kan, sebab dah last.. jom kita mandi pool. Sambung esok k

Share:

20 comments:

  1. Kak hanummmm...apa sedap sgt! suka tgk akk...asek jalan2 je....singgah pagi! salam ramadhan kak... :)

    ReplyDelete
  2. bestnya bercuti..kitorang nak p morib je bulan 8 nanti..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullilah.. oo bercuti lepas raya ek

      Delete
  3. hari tu bagi hint kat en.husband...
    rasa mcm dah lama je x bercuti kat cameron..hihi.. (sbnrnyer nak g makan strawberry je pun)
    lepas tu die kata..insyaÁllah klu xde ape² kita pergi pas raya ye..hihihihi :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullilah permintaan di tunaikan
      hehe

      Delete
  4. bestnyer....tetibe rasa nak tido hotel jugak..huhuhuhu...

    ReplyDelete
  5. Suka baca cerita akak berbulan madu ni... hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana enjoy dlm pembacaan blog sis

      Delete
  6. amboi best sgt nih!
    boleh g la pasni! heheh
    http://nuruleimanhikmah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. manyak nye hanum makan, abis ke tu, heee~

    ReplyDelete
  8. Pernah makan kat sini buka puasa rasanya.....tapi kontraktor belanja ler hihi

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels