Campaigns

Jun 15, 2015

Cyberview Resort & Spa Part 7

Assalamualaikum semua
Isnin yang memenatkan sebab kereta banyak, sekolah dha start..haha
Ok la x mo buang masa Anum nak sambung lagi entry di Putrajaya ini ya
Wajib bergambar kalau dah sampai ke sini kan
Memang x dapat nak snap gambar berdua sebab ramai sangat orang
Jalan2 booth yang ada sekitar tasik
Menunggu kemuncak malam ini
Hubby sempat lagi beli air madu asli
Apa yang di renungkan wahai hubby ku..hehe
Alhamdullilah kami dapat tempat yang best utk snap pict
Jom, kita layan gambar-gambar bunga api pula :)
Akhir sekali, acara penutup...apa lagi, tentulah pertunjukan bunga api! Memang menakjubkan suasana ketika itu. Dilangit bergema dengan letupan dan sinaran cahaya bunga api pelbagai rupa dan warna menyinari seluruh kawasan. 
Persembahan Bunga Api....
Amik peluang bergambar la jawabnya
Anum x nak lepaskan peluang kan...
Dalam banyak2 gambar Anum suka yang nie, masa bunga api pecah.. cantikkkkk
Di bawahnya pula bot-bot berhias...pantulan cahaya di permukaan tasik memberikan satu pemandangan indah yang sungguh mempersonakan,  persembahan hebat Magic of the night di Putrajaya Floria 2015 ini
Cantik kan, habis je show bunga api, kami terus mencari kedai makan
  Pusing2 last makan je depan hotel... 
 Air fav Anum.... + Hubby
Selesai makan kami pulang ke hotel.. Ok esok Anum sambung lagi ya
Share:

14 comments:

  1. cantik....
    hubby anum nmpk makin sihat :P
    alhamdulillah, moga bahagia hingga jannah

    ReplyDelete
  2. seronok bila dapat pasangan yang suke bergambo kan

    ReplyDelete
  3. dulu hb tak suka bergambar tapi sejak dia tahu ai obses dengan blog, maka tu yang diturutkan.. ;)

    ReplyDelete
  4. Wow best nyer... Tak kesempatan nak singgah situ.. Jauh dari rumah dan hubby Miera tak sesporting suami Anum....

    ReplyDelete
  5. meriah malam malam ada bunga api tu

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum