Campaigns

Jun 12, 2015

# Cyberview Resort & Spa # Love

Cyberview Resort & Spa Part 6

Assalamualaikum semua
Hari ini merupakan hari terakhir cuti sekolah
minggu depan kembali jalan sesak.. nak nangis2..
haha, ok la Anum sambung lagi entry semalam ya
Lepas bersiap2 kami terus ke Putrajaya..
Ada apa ngan Putrajaya jon kita tgk :)
Ini kali pertama Anum pergi ke Magic of The Night Putrajaya. Sebelum ini tak pernah dengar dianjurkan event Magic of The Night ini. Penganjuran Magic of The Night serentak dengan Floria Putrajaya cuma tempat yang berbeza. Floria Putrajaya di Presint 4 manakala Magic of The Night Presint 5, Pesisiran Tasik Marina berhampiran PICC. Oo ingatkan ditempat yang sama.
Kali ini ia diadakan di kawasan Marina Putrajaya, berdekatan dengan Pullman Putrajaya. Untuk makluman you all, inilah kali pertama Anum ke marina ni. Hehe... Anum hadir menyaksikan event ini pada 2 malam terakhir acara ini diadakan. Terima kasih kepada 'Mr Hubby yang sudi membawa serta yang rajin sangat melayan Anum ni. Hehe...
 MOTN merupakan pesta perarakan bot berhias dari negeri-negeri seluruh Malaysia. Keunikan dan keistimewaan di setiap negeri ditonjolkan melalui perarakan ini.
 Anda dapat saksikan pelbagai bentuk bot berhias sepanjang program ini berlangsung.
 Selain daripada pertunjukan bot berhias, acara lain seperti persembahan nyanyian dan tarian MOTN turut diadakan.
 Pullman Putrajaya, cantiknya hotel nie kan :)
 Membebel panjang pun tak guna kan. Jom layan gambar-gambar hasil kreativiti jurugambar amatur ni (yer, Hubby la tu. hehe...).
 Maaf yer kalau gambar yang ada tak secantik mana. Huhu...
Mr Hubby masih sedang berusaha belajar menggunakan kamera yang ada. Hehe...
Kalau dah sampai kena la ada gambar kan :)
Cantik sangat bot2 berhias ni, sayangnya wakil dari negeri Anum x de,,
Hubby yang demok.. haha, mula sampai nie kami part tepi jalan tasik je, tapi macam jauh plak so kami tukar park dekat skit.. baru la best nak bergambar kan
di hiasi dengan lampu2 yang sangat kreatif mengikut negeri masing2
argggg setelah ubah park kereta baru la dekat skit nak bergambar
masa kami sampai memang ramai sangat manusia dekat sini, ye la kebetulan cuti sekolah pun dha bermula, so family2 yang ada di kl/ selangor 
memang amik peluang la bawak anak2 ke sini kan..
Ada banyak gambar lagi next week kita sambung ya, Happy Weekend u all 

16 comments:

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/