Campaigns

Jun 10, 2015

Cyberview Resort & Spa Part 4

Assalamualaikum semua
Sekejap je masa berjalan, sedar x sedar dan hari rabu kan
Ok Anum sambung lagi gambar2 persekitaran chalet ya
sekitar pool view
Santai petang
Kami x mandi sebab malam ini ada plan nak keluar
Esok je la kita mandi pool ya
Hari ini just bergambar je
Cantik sangat garden view
Bestnya kalau kawasan rumah cm nie
merenung masa depan ke nie 
Cantik kan pool view
hahaha, kami guna tripod je utk gambar berdua
Singgah sebentar di Cindai Ballroom
Santai2 di cafe chalet
bagi Anum la memang cantik kawasan chalet nie, tenang je
nie dah kenapa.. haha ok ada banyak lagi gambar2 nanti Anum up k

Share:

38 comments:

  1. bestnye..bahagia tgk uolss..hihi

    ReplyDelete
  2. honeymoon ke ? besst nya :D

    ReplyDelete
  3. sakan posing laki bini ni..hehehee...

    ReplyDelete
  4. meraton laju2 yang n3 lepas

    k bai!

    ReplyDelete
  5. sweetnyer tengok korang posing =)

    ReplyDelete
  6. Cantik kawasan dia kan Anum.. ;)
    Korang pun sweet hb n wife.. ;)

    ReplyDelete
  7. comel sangt gamba no 5 tu..hehhe

    ReplyDelete
  8. Bestnya ..nampak macam privacy lebih sikit kan

    ReplyDelete
  9. gambar yang pertama lagi santai ya mbak, he

    ReplyDelete
  10. cantik view kat situ..greennnn...
    mmg sesuai tmpt honeymoon..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum