Campaigns

Jun 8, 2015

Cyberview Resort & Spa Part 2

Assalamualaikum semua
Hari ini dah masuk minggu kedua cuti sekolah kan
Bestnya jalan x sesak, hehe. Ok nak sambung lagi entry last week
Sekiranya anda inginkan “Gate Away” hujung minggu untuk relaks dan santai menenangkan fikiran anda tidak perlu pergi jauh. Di Cyberjaya juga terdapat tempat yang menarik. Tempat yang Anum maksudkan ini adalah Cyberview Resort & Spa. 
Lokasi resort ini terletak di Persiaran Multimedia Cyberjaya di koordinat 2.924000, 101.667000 di Posisi 2°55’26.4″N 101°40’01.2″E hanya mengambil masa 36 minit perjalanan dari Kuala Lumpur (jika tidak jem :D ). Kalau dari Putrajaya hanya 15 minit sahaja.
Mesti yang tertanya2 apa yang menarik disini. Sebenarnya ramai yang tidak tahu bahawa di resort ini sebenarnya sering menjadi tumpuan warga kota untuk rehat di hujung minggu. 
Biasanya pengunjung akan menginap 2H1M di resort ini sambil memanjakan diri di SPA yang ala-ala Bali. 
Selalunya pengunjung menginap pada sabtu dan cekout ahad. Jadi setiap kali hujung minggu sering kali penuh..
Deluxe Chalet

Kami menginap di Deluxe Chalet.

Kereta boleh parking depan chalet. Chalet ni selesa dan tiada bathub :(. Chalet ini besar, kalau masuk satu family pon muat, bawa aja tilam tambahan atau toto.
Kami berehat2 di chalet sementara tunggu petang :)
Jemput makan semua
Makanan kami beli sebelum sampai ke Hotel
Begitulah serba sedikit yang dapat Anum kongsikan tentang penginapan di Cyberview Resort & SPA ini.

Contact


Cyberview Resort & Spa
Persiaran Multimedia
63000 Cyberjaya
Selangor, Malaysia


Tel: (603) 8312 7000 – Resort Hotel

Tel: (603) 8312 7000 – Untuk Reservation SEMBUNYI SPA
Fax: (603) 8312 7001




Share:

24 comments:

  1. bestnya... kak anum sokmo holiday

    ReplyDelete
  2. Singgah pagi...
    Take care anum...
    Get well soon k...

    ReplyDelete
  3. Amboi..tak abis lagi honeymoon ye Anum....;)

    ReplyDelete
  4. wahhh bestnya wiken gateaway camnie... dekat jer dengan KL pulak tuh...bgus2 :D kak hanum, get well soon yer :D

    ReplyDelete
  5. rajin ek anum check in... hanimun sokmo kowang...hahaha...

    ReplyDelete
  6. hehehe orang2 kota yang poket tebal.. gateaway ujung minggu ehehe..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum