Campaigns

Jun 18, 2015

Cyberview Resort & Spa Part 10

Assalamualaikum semua
Salam 1 Ramadhan
Alhamdullilah diberi peluang dapat menjalankan ibadah puasa tahun ini
Ok hari ini Anum nak habiskan entry Cyberview ya
Selepas puas bermandi-manda di pool kami berehat sekejap di bilik sebelum check out
Layan je la gambar2 gedik kami ya
Rasa macam x mo balik pun ada
Hubby dah start la tue ..
style kena ada kan :)
ini dah kenapa nie...
cantik sangat view dr chalet kami
kononnya nak buat muka garang la tue
nie la abg sado kesayangan Anum
suka sangat ngan tempat nie.. kalau anda singgah ke sini comfirm boleh hilangkan stress
alhamdullilah kami happy dan sangat berpuas hati
last pict sebelum check out
kami terus menuju ke banting ada kenduri sebelah hubby
2 pengantin sekali nie
last pict sebelum batery com.. hehe, ok la selamat berpuasa semua.. hari ini sahur apa?
Share:

30 comments:

  1. assalamualaikum anum...selamat menyambut bulan Ramadhan n selamat berpuasa...:)

    ReplyDelete
  2. mesti best kan.. btw Selamat Ramadhan Anum..=D

    ReplyDelete
  3. Nampak pun best hotel dia Num.......mewah sangat

    ReplyDelete
  4. ssalam ramadhan anum. sahur nasi kicap dengan ayam goreng je..

    ReplyDelete
  5. Moga Ramadhan kali ni lebih bermakna dan gembira buat kita semua..
    Pagi tadi sahur, makan ayam.. ikut selera anak2 tapi waktu sahur manalah dorang nak makan sangat.. mata berat je nak bukak.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la tue budak2 kan memang fk nak tido je la

      Delete
  6. Amboi komono....... Ehem ehem hemmm

    ReplyDelete
  7. puas tgk gmbar anum kt cyberview... pas tu gi kenduri ek.. tadi kami sahur lauk berbuka malam tadi.. salmon grill, udang sambal petai, sayo kacang panjang masak kicap..heeee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama le anum pun sahur lauk berbuka je

      Delete
  8. cntik
    kalau menepati citarasa ok la kan

    selamat berbuka akak :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum