Campaigns

Jun 5, 2015

# Cyberview Resort & Spa # Love

Cyberview Resort & Spa Part 1

Assalamualaikum semua
Selamat hari Jumaat yang indah
Ok hari ini Anum nak share pengalaman menginap di Cyberview Resort & Spa
Hehe kalau nak ikutkan memang x mampu nak stay sini, kakak Anum kasi gift sempena my anniversary yang lepas, so nak di jadikan cerita kebetulan minggu lepas ada event wedding dekat banting, so kami decide utk stay last week la.. Cepat2 call dan arangekan utk booking.
 Kami sampai around 3.40pm last saturday
 Urusan check-in sangat cepat dan berjalan lancar
 sambil menunggu urusan check in kita bergambar .. selesai urusan check in kami terus ke bilik, utk makluman bilik yang kami book jauh dari lobby but x perlu risau just drive n park depan bilik.. x payah nak jalan kaki jauh2 :)

Ha ini la rupa bilik kami, sepatutnya kami book satu katil besar tp disebabkan ramai orang pihak hotel terpaksa berikan kami 2 katil single, tp single dia punya besar....
 Kami menginap di Deluxe Chalet, siap requst nak tingkat atas.. so dapat la tgk view, utk makluman jika anda book deluxe chalet memang akan dapat balcony.. 
 
 Bilik jangan cakap la memang luas sangat2, boleh main kejar2
 besar kan walaupun katil single.. so utk kami memnag x guna la katil sebelah lagi.. haha
 semua kelengkapan dalam bilik kami
 yang nie macam bisa la mana2 hotel ada kan
 ok jom terjah bilik air plak..  
 toiletries utk wash room .. suka2 
 Towel yang disediakan utk tetamu
 bilik air agak luas, yang bestnya toilet dan shower diasingkan..
 tgk la wardrobe pun besar gedabak.. dalam ini ada di sediakan iron, hair dryer, extra pillow & ubat pembunuh nyamuk 
( ini kerana keadaan hotel ini memang bertemakan kehijauan, dln hutan gitu.. )
 yang bestnya towel utk pool dah disediakan dalam bilik so korang x yah nak request lagi kan..
dvd player & ipod pun ada, canggih sangat dah nie.. haha ok selesai review our room now our turn nak bergambar plak.. hehe, next week Anum sambung lagi ok...

32 comments:

  1. banyak kemudahan dalam bilik ni ye anum...next entry inform pasal rege ek!!

    ReplyDelete
  2. memang besarlah bilik ni..katil single besar camtu..makaihh..hehe

    ReplyDelete
  3. singgah pagi...
    eh..dekat ngan rumah nieyl dah tuh anum..hihihi...:)

    ReplyDelete
  4. wah..besarlah anum
    ni family kecil saya pun muat ni
    berapa harga dia anum, cer cite sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pasti dapat hadiah dr akak, cuba try google

      Delete
  5. aah la..besar bilik ni..
    kalau gi bujang boleh untuk 4 orang kot..
    ok sgt bilik ni

    ReplyDelete
  6. Puas hati..;) serius boleh main kejar2 anum.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  7. lengkap.
    mmg besar katil singlenya tu

    ReplyDelete
  8. siap ada sedia berus gigi lagi

    ReplyDelete
  9. kalau katil single dia dah besar camnie kak hanum, katil double camne.... mesti besar sangat2 kannn.... bestnya!

    ReplyDelete
  10. alahaiii..cantiknye bilik..sume jati..mmg sesuai sgt utk sambut anniversary anum ;)

    ReplyDelete
  11. cantik n selesa anum..rasa taknak balik la...hahahaha...

    ReplyDelete
  12. yep yep hotel ni best.. skali stahun bleh la kot tido sini..
    kalo duduk memang tak payah keluar.. perap dalam blik je..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/