Campaigns

Jun 2, 2015

1st Wedding Anniversary Part 9

Assalamualaikum semua
Bestnya bila time cuti sek nie
nak datang keja dengan hati yg senang
hahaha, ok masih lagi entry anniversary ya
Now turn gambar berdua plak
ala2 romantik gitu :)
love u more than u know hubby :)
kami suka bunga haha
ye memang kami gila bergambar 
kalau travel berdua tripod sangat membantu kan
nape menung nie ?
hahaha dua2 dah demok 
ala sayangnya gambar x berapa clear .. argggggg
ok penat bergambar kita makan plak
menu wajib di order bila ke sini strawberry chocolate
Wafel dia sedap sangat..

Ada macam2 menu kat sini..

Tapi yang strawberry shake ni masam yang amat..

Sebenarnya bagus jugak untuk penghadaman..
Ok jom kita makan
meh i suapkan u.. :)
sedap la tue
our romantik pict :)
jemput makan semua
sedapnya.. apa yang sedap sebenarnya chocolate dia lain dari rasa yang korang beli kat pasar2 kat bawah, sebab tue la harga dia mahal skit..
Ok, nie Anum sertakan map utk ke BIG RED STRAWBERRY FARM beserta alamat & no telefon... nie aku tanya kt Mr. Google jer.. nk lagik info pepandai ler korang cari sendiri :P

Big Red Strawberry Farm
Brinchang, Cameron Highlands, Pahang
Tel : 05-4913327 

Habis makan kami bergerak pulang ke KL.... 

Share:

36 comments:

  1. wow!part 9 dah yea...huhu...

    ReplyDelete
  2. kisah romantik dua jiwa..sekali scroll penuh gambar romantik korang..i so jeles tau..hehehe..
    semoga bahagia hingga ke jannah ye anum..

    ReplyDelete
  3. hurm.... hati ku meronta nak ke Cameron... nak makan stoberi cicah coklat, nyummmyyy..makan kan utk akak ek hanum...

    ReplyDelete
  4. hurm.... hati ku meronta nak ke Cameron... nak makan stoberi cicah coklat, nyummmyyy..makan kan utk akak ek hanum...

    ReplyDelete
  5. lama tak jenguk sini....bestnya celebrate kat sana...sue punya ahad ni..tak G mana kot.,.hahahhah..tak plan

    ReplyDelete
  6. wahh bestnyerr adehh strawberry..kn p tgk kat aeon la mcm ni hahha

    ReplyDelete
  7. bestnyer anum, syok menengok posingnyer.. ;p

    ReplyDelete
  8. Dapnye strawberry chocolate tuh. pergh

    ReplyDelete
  9. anum...maaf lama tak singgah sini
    wah...celebrate di cameron ye
    lama juga tak p cameron ni
    apapun selamat ulang tahun ye anum =)

    ReplyDelete
  10. alahai sweetnya akak ni. ishh jeles jeles. hikhik

    ReplyDelete
  11. wah, bestnya tripod tolong rakamkan detik2 manis kat sana..hihi

    ReplyDelete
  12. melting tengok strawberri cicah coklat tu.. ;)

    ReplyDelete
  13. Wow...Strawberi... most of my favourite, terliur la plak.. =D

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels