Campaigns

Jun 1, 2015

# 1st Wedding Anniversary # Anniversary

1st Wedding Anniversary Part 8

Assalamualaikum semua
Hari ini rasa best sangat sebab datang keja jalan x sesak
Horeyyyyyyyy cuti sekolah
Ok hari ini nak up lagi entry cameron
Salah satu tempat menarik yang pasti dikunjungi di Cameron Highlands ialah Big Red Strawberry Farm. Pamplet mengenainya anda boleh dapati di hadapan Pasaraya Jimat di Brinchang, maklumlah tokeh pasaraya dengan Big Red Strawberry Farm in adalah orang yang sama. Dari jalan besar, anda masuk simpang di hadapan Hotel Star Regency, jalan terus hingga jumpa Restoren Nassya. Kat situ akan ada papan tanda besar menunjukkan lokasinya. Yang tak best tu, papan tanda tu betul-betul diatas tempat buang sampah!.
Sampai jer kami bergambar dulu... kt pintu masuk nie ada sebijik Strawberry yg besar dan sgt sesuai utk bergambar... bab bergambar serah pada kami.. 
Laluan masuk dihiasi pokok anggur kat atas bumbung.
Cantiknya bunga rose
Hubby memang mat bunga plak tue :)
Gebunya strawberry ini
Ini kali keempat tgk pokok strawberry.. 
Pokok strawberry tapi masih kecil lagi dan sebelah tu yang dah matang (berbuah).
we love flower :)
cantik kan tanaman bunga disini
geram rasa nak petik hehe
mybe sebab cuaca so bunga2 hidup ngan suburnya 
pemandangan dari atas :)

sakan kami bergambar kat sini

cantiknya

kami berangan jap kan best kalau laluan masuk ke rumah kami cm nie

bestnya... bila la nak dapat rumah sendiri nie haha
Kagum sangat masuk sini, dah macam kali pertama datang kan
Ye la dulu datang ngan family, kawan2 skrg ngan hubby memang lain la mood dia
hahaha ada gaya minah bunga x hehe
Hubby pun turut melayan wife dia :)
nie dah kenapa ?? hahha
luv thie place so much
nak sangat lompat kan.. amik ko haha, ok ada banyak lagi gambar dekat sini esok Anum sambung ya, nak buat keja skit...tq sudi singgah

24 comments:

  1. laaaahai..beznya..strawbery tu suka sgt sbb sgt2 comel..hahah.moga berbahagia dear :)

    ReplyDelete
  2. Assalam Hanum... bwk akak gi Cameron plsss... geram tgk la bunga2 kat situ manyak cantek wooo....gambar sume cantekkkk bangattt!!!

    ReplyDelete
  3. tengok gambar ni rasa nak pergi lagi...bestttt kan anum..

    ReplyDelete
  4. alahai bbestnya tgk..cntik2 bunga tu..

    ReplyDelete
  5. memang best dapat bergambar.. amik sepuas mungkin.. ;)

    ReplyDelete
  6. klu rumah bnyk bunga mcm ni mmng syookkkk ler ;p

    ReplyDelete
  7. Singgah petang....
    Disebabkan dah berhari² tgk gambar strawberry kat blog anum..
    nieyl pegi beli strawberry smlm..hihihi...

    ReplyDelete
  8. Ni akalu mak akak pi memang tak mau balik la..dia suka betul bunga2 nih..

    ReplyDelete
  9. Cantiknye semua bunga2. Hari tu tgk gambar strawberi sedap sangat. Nyum3

    ReplyDelete
  10. dah beberapa kali p cameron, tapi tempat hak yang ni tak penah sampai
    selalu p ladang strawberry lain =)

    ReplyDelete
  11. cantiknya. bilalah kite dpt pergi. hehe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/