Campaigns

May 20, 2015

Santai Cuti 4 Hari Part 6

Assalamualaikum semua
Hari ini nak up gambar2 terakhir utk entry ni...
 Malam terakhir bersama family
  Dah penat mandi air terjun so kita dinner kat luar je la k
  Muka semua penat nak tido nie nampaknya
 Sampai rumah ingat semua nak tido awal rupanya bleh layan cerita Mat Tudung plak
 Alhamdullilah hari ini hari last bersama family, so anum masakkan nasi goreng utk sarapan

 Kak Mon pun nak join sekali ek

Along yang sangat baik dr kecik smp dah masuk sekolah along tetap no 1 dlm hati m.uteh

Sebelum semua balik jom kita selfie
 Alhamdullilah Abg Anum selamat sampai Kajang
Apa lagi semua dah balik kan, so kerja Anum mengemas la rumah.. Selesai mengemas, menyapu mengemop semua now giliran Anum plak nak berehat.. zzzzzz.. Esok kita sambung entry baru mengenai percutian Anum ya

Share:

25 comments:

  1. seronoknya lah makan2 bersama family kan anum... :)

    ReplyDelete
  2. rajin betul korang berjalan kan...

    ReplyDelete
  3. Singgah pagi..agak lewat singgah pagi nie...
    kerja x setel lagi..hihihi...
    wah!best nyer dapat berkumpul mcnie...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdullilah seronok sangat dapat berkumpul

      Delete
  4. aaa.. sronoknya.
    eh awak. first time tengok awak lepas dah bertahun2 blogging :'D

    ReplyDelete
  5. Masing-masing sibuk.. bila ada masa, memang takkan dilepaskan.. bukan senang nak jumpa..

    ReplyDelete
  6. mata tengok tv masing2 tapi tetap pose untuk kamera..heheh

    ReplyDelete
  7. Salam Anum ... singgah sini kejap

    ReplyDelete
  8. kemasnya rumah anum. selamat bersantai. sedap nasi goreng tu anum

    ReplyDelete
  9. Waktu yg paling membahagiakan bila dpt berkumpul ramai2 dgn family members...:)

    ReplyDelete
  10. cantik umah anum..kemas je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe setelah semua balik kembali kemas

      Delete
  11. Seronok..happy mood semua. Alhamdulillah

    ReplyDelete
  12. Seronok bila sesekali family dtgkan Num

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum