Campaigns

May 15, 2015

Santai Cuti 4 Hari Part 5

Assalamualaikum semua
Bestnya dah masuk hari Jumaat
Mood nak pg Holiday sudah datang...
Ok Jom sambung lagi xtvt kami
 Rasa gembira bila dapat bersama family kan
 Nak2 bila ada budak2 
 Tempatnya Cantik, bersih dan mempesona
 Rasa x nak naik plak bila dah sedap main air nie
 Airnya Bersih dan Sejuk buat Anum teruja 

(Ada 7 Layer, kami hanya sempat ke layer/tingkat ke 3, tingkat ke 4-7 tentu lebih cantikkan? )

Ala si kecik nie.. Along dah ke mana ntah...tinggal si angah bersama abahnya

Mandi Manda ,Kesejukan Air, Syoknya
Kalau ada budak2 kena lebih berhati2 kan sebab 
budak2 kalau dah jumpa air memang x ingat dah, 
risau takut mereka jatuh ke apa kan ...
 Abg aku yang boyot..haha
 Selesai mandi2 kami lepak jap sambil makan kacang
 Hehe selesai sudah hari pun semakin gelap 

apa la yang kelakar nie sampai mak Anum tergelak nie
 Ha ini la group kami yang sempat datang ke sini.. 
 Selfie memang wajib kena ada
 Last pict.. ok jom berangkat pulang..  sambung lagi nanti
Ok kepada yang berminat untuk datang ke sini nak details;

Pejabat Hutan Daerah Hulu Selangor,
Jalan RP 4/1, Kompleks Kerajaan,
Rawang Perdana,
48000 Rawang, Selangor.
Tel : 603 - 6091 6131
Faks : 603 - 6091 7533


Happy Weekend all.. Anum akan bercuti Isnin-Selasa so kepada yang singgah Blog Anum TQ
Share:

22 comments:

  1. Nak beruti kemana lagi lak tu Num....
    Templer ke?

    ReplyDelete
  2. sungguh kalo ada bebudak kena extra care..

    ReplyDelete
  3. wah mantap nih cuti 4 hari bisa liburan bareng family :)

    ReplyDelete
  4. meriahnyaaaa...seronok dapat luang masa dengan family macam ni...

    ReplyDelete
  5. Puas dah semuaorang berendam ni..hehe

    ReplyDelete
  6. ingat kat air terjun kota tinggi...hihi..rupanya kat selangor...

    ReplyDelete
  7. Bestnya ..dah lama tak mandi manda kt air terjun mcm ni :)

    ReplyDelete
  8. beznye mandi manda
    sekeluarga mmg meriah n riuh sambil makan2

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum