Campaigns

May 14, 2015

Santai Cuti 4 Hari Part 4

Assalamualaikum semua
Cepat rasanya masa berlalu kan
Hari ini Anum sambung lagi gambar mandi manda kami ya
 Serenoknya mandi manda ya
 hahaha alhamdullilah x lama x buat xtvt santai cm nie 
 My Hubby memang suka tempat2 macam nie
 Cantik kan Air Terjun nie
 Kami hanya mandi di bawah je.. x berani nak panjat2 batu naik atas
 Silap2 ada yang jatuh plak kang 
 Kalau dah gila bergambar ni la jadinya
 Along x sempat nak join bergambar, punya liat nak ajak bergambar bila dah masuk dlm air nie
 Anum & Akak ipar & Nephew
 Dah kenapa muka Mimi cm tue 




Sesungguhnya melihat keindahan alam mengingatkan tentang kekuasaanNYA
* Note : Hari ini memang bz gilerrrrrr x sempat nak BW

Share:

36 comments:

  1. sejukkk jer nampak air tu.. best nyaaaa;)

    ReplyDelete
  2. alamak teringin..... bestnya! bestnya!

    ReplyDelete
  3. kalau mandi air terjun sampai kecut tak nak naik lagi..haha

    ReplyDelete
  4. Bestnya dapat mandi sungai :-)

    ReplyDelete
  5. tengok gambar ni time tengah kesejukan duduk dalam office ni. terasa makin menggigil tengok..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la sebab sejuk kan rasa mcm gigil la kan

      Delete
  6. beznya
    lama x mandi air sungai
    bez klo dpt picnic, bawak bekal, pastu ada bbq..buat ramai2 mmg meriah

    ReplyDelete
  7. kat atas nun boleh naik ke anum??

    ReplyDelete
  8. sejuknya air terjun... lama dah tak mandi sungai sejak beranak pinak ni :)

    ReplyDelete
  9. best mandi manda camni..berendam lama²

    ReplyDelete
  10. Lama dah tak berendam dlm air terjun

    ReplyDelete
  11. bestnya..dah lama x mandi sungai...tgk pu tahu air tu sejuk!!!!

    ReplyDelete
  12. Akak teringin nk camping buat campfire kat air terjun. Mesti best kan

    ReplyDelete
  13. cantik and lama gak x mandi air terjun.. btw pakai cam ape amek gmbr kat air ?

    ReplyDelete
  14. bestnye..jarang sgt dpt mandi sungai..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum