Campaigns

May 12, 2015

Santai Cuti 4 Hari Part 2

Assalamualaikum
Hari ini bangun je tido terus fk nak masak ek sarapan
Bukak peti tgk apa ada, last2 nie je yang ada, hehe
 Maka ini la hasilnya Spaghetti
 Jemput makan semua, gambar masa makan lupa nak snap
 Utk lunch plak Anum plan nak masak nasi Ayam, mula2 kita perap Ayam
 Beras di goreng sebentar
 Ini la hasil Ayam yang telah siap di goreng
 Tadaaaaaaaaaaaa nasi siap di masak
 Dan ini la hasilnya untuk family tersayang
 Selesai makan kami berehat di rumah sementara nak tunggu teduh sedikit, 
cuaca panas sangat.
Kami ada planning ptg nie.. nak tau ke mana terjah entry esok k
Share:

31 comments:

  1. Singgah pagi..
    nasi ayam...sedap²

    ReplyDelete
  2. ngiler liat makanannya
    pasti sedap-sesap tuh

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum anum
    dh pandai msk skrg ye
    nmpk sedapppp sgt tu..bru tgok je...

    ReplyDelete
  4. First time tgk org masak nasi ayam, goreng Beras dulu ti Cikna pun nak Cuba jgk LA.....;-)

    ReplyDelete
  5. sedapnya spaghetti n nasi ayam tu..

    ReplyDelete
  6. woiiii!! tempting giler aku tgk ko punya spagetti tu nok...
    dah la tgh poser ni...adoiiii...

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum anum...sedapnya tengok menu ni...:)

    ReplyDelete
  8. sedapnya nasi ayam tu. nak request kat ibu la nnt ^^

    ReplyDelete
  9. aduiii.. tengok entry ini saya dah rasa lapar.. mulut dah mula terliur.... huhuhuhu

    ReplyDelete
  10. Rajinnya anum.....menggoreng beras dulu

    ReplyDelete
  11. arghh...dap nye...terutama spagetti tu

    ReplyDelete
  12. pergh rajin gila.. kalo CT mmg tak la..
    spageti la smpai malam hahaha..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum