Campaigns

May 7, 2015

My Convocation Day Part 5

Assalamualaikum semua
Hari ini nak sambung lagi entry Convo
Hehe, ok habis bergambar dengan kawan2 now with my family
Oh ya lupa nak bg tau, Family Anum yang lain semua x dapat datang ye la satu jauh kan.. so Anum bawak mom & Hubby je la.. lagi pun dapat masuk dewan 2 org je :)
 Layan je la gambar2 Anum ya
 Smile and happy 
  3 orang kuat in my life
 Alhamdullilah penat lelah selama 4 tahun
 Thanks for your support hubby :)

Anum amik package studio, ye la kenangan kan kalau nak harap gambar dr phone x cantik hehe, maklum la phone murah kan 
 smart x my hubby ? hahhaa perasan sudah
 Disebabkan kami pergi bertiga so gilir2 la amik gambar ek.. 
 Di sini la majlis dijalankan tadi 
  Kalau di UTM memang event convo buat kat dewan nie
Akhir sekali sebelum pulang kami beli makanan sekitar UTM untuk alas perut, ye la dr pagi just minum air milo je kan.. Kami bergerak ke KL around 2.30pm.. 
Alhamdullilah selamat sampai KL..

Sekian lama dinanti. Banyak rintangan dan ujian dilalui. Segala penat dan perit dirasai. Kini tiba saat yang ditunggu selama ini. Akhirnya saya selamat berkonvokasi.
Dikesempatan ini, saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua rakan seperjuangan yang telah membantu dan membimbing saya serta memberikan kata-kata semangat untuk meneruskan pembelajaran saya. Tanpa mereka semua, saya tidak mungkin mampu untuk mendapatkan semua ini. Terima kasih juga kepada sahabat-sahabat saya yang terus bersama saya sejak dari mula hingga ke akhir pengajian mereka iaitu Akmal, Zana, Matun & K.Ros. Jasa kamu akan dikenang hingga akhir hayat.

Saya berharap mereka di luar sana yang asyik mencari alasan akan berhenti berbuat demikian kerana jika saya boleh lakukannya, kamu juga pasti boleh. Wang tidak sepatutnya menjadi masalah kerana zaman ini sudah ada bermacam-macam jenis pinjaman dan biasiswa untuk membantu kita melanjutkan pelajaran ke peringkat lebih tinggi. Bagi mereka yang sedang berusaha, jangan berputus asa kerana pada saat kamu berputus asa itu, hilanglah segala kemenangan buat diri kamu dan kamu akan menjadi insan yang kalah.
Sama-samalah kita menjadi orang yang berjaya untuk agama, bangsa, dan negara kita. ^_^
Share:

42 comments:

  1. Singgah pagi...
    penah rasa suasana konvo time g konvo kakak kat uitm hihihi

    ReplyDelete
  2. Tahniah Anum... tumpang berbangga buat you sis... moga terus maju ya...:)

    ReplyDelete
  3. Tahniah Anum...
    Seronok tengok Anum happy dgn scroll tu..

    ReplyDelete
  4. congratulations anum!!! alhamdulillah...habis sudah...lama gakla kita kenalkan...masa tu anum sibuk2 tulis pasal tengah study hehehe

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum anum, tahniah... akhirnya kan convo!! lama dah tak singgah kat blog anum. blog sendiri pn dah bersawang...Tahniah again!!

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..akhirnya usaha membuahkan hasil :)

    ReplyDelete
  7. tahniah anum...bangga dengan kamu v(*_*)v

    ReplyDelete
  8. tahniah anum...:) seronoknya suami ada sekali masa konvo..

    ReplyDelete
  9. penat lelah 4 tahun akhirnya berhasil...Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  10. penat lelah 4 tahun akhirnya berhasil...Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah.. tahniah anum di atas penat lelah selama ini.. ;)

    ReplyDelete
  12. Rasanya belum terlambat untuk NS mengucapkan tahniah atas kejayaan Anum menghabiskan study ni...TAHNIAH yerpp...

    ReplyDelete
  13. tahniah konvo utm ya.sama le ex utm

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah, tahniah kak sebab dah konvo.. Good luck for your future, and may Allah bless your life... =)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels