Campaigns

May 6, 2015

My Convocation Day Part 4

Assalamualaikum semua
Hari ini nak sambung entry My Convocation day
Keluar je dewan kawan2 dah tarik ajak bergambar
Ye la nanti dah hilang ntah ke mana bersama family masing2 kan
Ok ini antara geng yang sempat di tahan utk bergambar :)
Alhamdullilah perjuangan selama 4 tahun akhirnya berjaya.
Happy sangat.. kebanyakan kami dari serata negeri tapi berpusat di UTM SPACE KL
Tak tahu nak gambarkan kegembiraan masa nie.. kami menyanyi, ketawa bersama
DLSR :)
Selesai bergambar bersama kawan2 now time with family... 
salam perpisahan buat kawan2
Tahniah semua :)
Share:

32 comments:

  1. seronok nya...anum... so happy for you too :)

    ReplyDelete
  2. tahniahhhhhhhh...suka tengok..lama tak berkonvo..hehehe

    ReplyDelete
  3. tahniah lg skali anum..
    happeningnye..

    ReplyDelete
  4. tahniah...:) saya dulu tak sempat bergambar dengan kengkawan pun..

    ReplyDelete
  5. happy je ;) tahniah anum & semua ;)

    ReplyDelete
  6. Seronoknya..nieyl x merasa konvo hihihi :P

    ReplyDelete
  7. tringat dulu gambar dgn member sambil baling topi tu kat atas. mmg awesome

    ReplyDelete
  8. Memang layak merasa gembira. You earned it girl... Tahniah

    ReplyDelete
  9. tahniah kerana berjaya menjulang segulung ijazah..

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah... seronoknya.. tak sbr tunggu turn eija hihi

    ReplyDelete
  11. tahniah anum semoga berjaya dalam kehidupan anum jugak ya

    ReplyDelete
  12. tahniah pasni bleh mohon naik pangkat ;)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels