Campaigns

May 5, 2015

My Convocation Day Part 3

Assalamualaikum semua
Bestnya rasa cuti panjang kan...
Ke mana agaknya kawan2 pergi
Anum stay rumah je sebab My Mom ada sini so kami berkumpul adik beradik je
Ok la hari ini nak sambung lagi entry Convo Anum
Today is the big day
Ok kami keluar dari hotel after subuh
Sampai dewan Anum kena mendaftar terlebih dahulu
gambar memang gelap waktu nie around 6.30am cm tue
Selesai mendaftar Anum menemani My Mom & Hubby 
sementara menunggu Dewan dibuka  untuk family around 7.15am.
Geng PJJ from KL..
 Tepat jam 8.00am kami dibenarkan masuk dewan
 Gambar semasa graduation x ada la sebab dalam dewan memang x leh bawak camera , 
phone semua untuk menjaga kerasmian majlis..
Hubby stay with My Mom la, untuk family hanya diberikan 2 tiket sahaja utk masuk, 
terpulang kepada korang nak kasi siapa kan
 Hehe nie agaknya time dia boring la nie, ajak my mom selfie
Alhamdullilah around 11am majlis selesai..
Satu dewan penuh ngan belon.. kami menyanyi bersama tanda kegembiraan.. 
Terbaik dan detik yang x dapat dilupakan.. Anum rasa gembira sebab dapat buat my mom & hubby bangga dengan Anum.. Ok jom kita keluar dewan :)
Share:

41 comments:

  1. Tahniah anum.. Semoga lebih berjaya dalam hidup dunia akhirat..😊

    ReplyDelete
  2. Congratulation my dear sis yang comel.... =)))

    ReplyDelete
  3. Tahniah anum... cantik pic Anum...:)

    ReplyDelete
  4. folo anda kat 812 (^___^) salam kenai

    ReplyDelete
  5. tahniah anum..comel sgttt..

    ReplyDelete
  6. wahhhh, tahniah anum...
    wei, ko x apply ka vacancy kat ofis kita ni nok..ni ko dah ada degree, apa lagi tunggu nok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada,, inshaallah kalau ada rezeki kan

      Delete
  7. wahh tahniahh. semoga terus berjaya in future. doakan saya juga ye :)

    ReplyDelete
  8. tahniah anum
    cantik jubahnya tu
    selamat berkonvokesyen

    ReplyDelete
  9. seronoknya konvo kan..puas rasanya setelah penat lelah study.

    ReplyDelete
  10. Berbaloi penat lelah selama ni yek Num....Teringat pulak okje konvo dulu dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue la nak2 student part time macam2 rintangan

      Delete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum