Campaigns

May 28, 2015

1st Wedding Anniversary Part 6

Assalamualaikum semua
Sambung lagi entry anniversary ya
 Setelah menghabiskan masa lebih kurang 3 jam di Bharat Tea kami buat keputusan balik ke Hotel
 Perjalanan pulang ke Hotel kami singgah di persimpangan Tanah Rata
 Apa lagi kalau bukan untuk bergambar kan
 Anum was here :) 
 Biasa la kalau datang berdua nie kebanyakan gambar seorang2 la kan 
 Anum memang suka sangat datang ke Cameron, sejuk2 cm nie sesuai ngan mood honeymoon
Gambar berdua memang wajib la kan .. ini la gunanya tripod..
Selesai lunch dekat Medan Selera kami terus pulang ke Hotel utk berehat (mule2 cuak jugak ingatkan xde kedai makan melayu dekat Tanah Rata tu..sebaik la ternampak Medan Selera ni).
Sedar x sedar dah pukul 5pm bangun, solat dan kami bersiap utk keluar cari makanan
Kali ini kami memilih utk ke Pasar Malam Tanah Rata
Semua kami bawa balik makan di hotel. 
Our Room :)
 strawberry gebu2 cicah coklat
 Nasi lemak ayam, rangka ayam dan sate, ini pilihan menu kami utk malam ini :)
Gebu-gebu kan strawberry dia…huhu…sodap sgt2….. :)
Pasar Malam kat Tanah Rata ni mmg glemer, sbb mcm2 brg ada jual, dan panjang....kemain banyak gerai2 kat situ. Mostly jual hasil pertanian, bunga2, cenderamata, dan makanan. Jarak ke Pasar Malam Tanah Rata dari Hotel kami tak la jauh. 

Share:

40 comments:

  1. sedapnya stoberi coklat... fresh2 gituuu :)

    ReplyDelete
  2. wabhhhh..dah sampai cameron nampak..

    ReplyDelete
  3. wah laki bini posing depan camera
    cantik gambar pakai tripod, ingatkan suruh org lain snap
    sedapnye buah stroberi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe ini la masa yang mengunakan tripod hehe

      Delete
  4. Best shopping makanan kat pasar malam tu..macam macam nak beli bawak hotel..paling best strawberry fresh cicah coklat tu..memang terbaik!

    ReplyDelete
  5. strawberry coklatnya mba saya comot satu iya hehehehe :G

    ReplyDelete
  6. Singgah pagi...
    Ala..anum saje je tau tunjuk strawberry cicah coklat....
    tgk!anak tekak dah rasa tertelan² air liur...:(

    ReplyDelete
  7. Singgah sini ... hepi aniversary!

    ReplyDelete
  8. Seroknya jalan-jalan sana. Nak pergi juga macam ni..hehehe..

    ReplyDelete
  9. bestnyeee..
    strawberi coklat tuuuu..dapnyee..

    ReplyDelete
  10. sekarang kan musim tak menentu.. kejap hujan kejap tak.. kat sana sejuk tak..

    ReplyDelete
  11. Tahniah. Selamat ulangtahun perkahwinan yang pertama.

    ReplyDelete
  12. Happy Anniversary.....semoga berbahagia dan berkekalan sehingga akhirnya.....

    ReplyDelete
  13. pasar malamnyer memang best woooooo...

    ReplyDelete
  14. Rindunya kat Pasar Malam CH....teringin nak makan jejemput keledek

    ReplyDelete
  15. Mana lagi best dengan pasar mlm Brinchang?

    ReplyDelete
  16. best tuuu stoberi cicah coklat, nak jugak... meleleh air liur nasib la tak pregnant, anum kne belanja speket, hahahaha...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels