Campaigns

May 26, 2015

1st Wedding Anniversary Part 4

Assalamualaikum semua
Jom sambung entry semalam ya
Ok malam kami siap2 keluar dinner
ada surprise untuk my hubby
 Ok la nie la suprise utk my hubby, utk makluman my anniversary sama date ngan bday hubby
 Alhamdullilah semua yang telah Anum plan menjadi
 Sukanya hubby dengan kejutan yang Anum buat
   Ala gambar gegar la plak...
  so malam nie kami celebrate anniversary dan bday hubby


Happy Bday Hubby
Alhamdullilah suka sangat dengan kek nie, yang nie Anum memang tempah awal2 dekat Cameron, memang sedap kek akak nie.. Anum buat tempahan seminggu sebelum sampai Cameron, so pada sesiapa nak sambut bday ke , nak kek utk majlis apa2 ke, x perlu la bawak dr tempat ya, sebab dekat cameron nie memang ada kedai kek, yg penting halal dan org melayu buat.. 
Untuk Sebarang Tempahan Dan Pertanyaan, sila hubungi :

Hjh Normah – 0175366104
Hj Badrul – 01112424007.
Email – haqeem2002@yahoo.com

Alamat Premis :
Bengkel KPW, Kg. Taman Sedia,
Tanah Rata, 39000,
 Alhamdullilah hadiah utk my Hubby
 
Yang nie plak from hubby to me.. 
   Bestnya dapat Jam tangan baru
 Hahaha Anum memang x sangka yang hubby nak kasi jam, 
sebab Anum pun kasi Jam, memang sehati & sejiwa la kami.. haha

Tempat pilihan Anum adalah Steamboat Snack Corner,
 sebab utama pilih dinner di sini kerana 
ye la Cameron kan sejuk so kita pilih makanan panas2.. 
 Alhamdullilah semua berjalan dengan jayanya program malam nie.. ok kita sambung xtvt di Cameron plak lepas nie ok
Oh ya utk details kedai makan bleh rujuk di sini ok

Glory 78 Restaurant 
S-1 Batu 39, Jalan Besar, 
Tanah Rata
Cameron Highlands 
Tel: 05-4915778 

-Malay Cuisine 
-Western Cuisine 
-Steamboat (Halal)    
Share:

40 comments:

  1. selamat ulang thn buat anum n hb
    moga bahagia hgg jannah
    selamat hari jd buat hb anum, moga sihat n murah rezeki
    sedap kek tu..beznye klo dpt masuk mulut saat ni
    beznye org tu dpt jam tgn baru...

    ReplyDelete
  2. happy anniversary!
    best la kalau dapat date serentak mcm tu...senang ;-)

    ReplyDelete
  3. happy anniversary anum...
    semoga kekal bahagia dan romantik sampai ke syurga..... =)))

    ReplyDelete
  4. singgah pagi...
    wah!romantiknyer...:)

    ReplyDelete
  5. Happy anniversary..semoga berbahagia selalu ^_^*

    ReplyDelete
  6. bestnya sis
    happy aniversary sis anum & suami..
    have a beautiful day ;)

    ReplyDelete
  7. oh dekat tanah rata adah steamboat ek...bole cuba lepas ni

    ReplyDelete
  8. sweetnya anum.. terbaik lah surprise yg anum buat menjadi! =D

    ReplyDelete
  9. hepi anniversary anum
    loving couple sgt tau.. :)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum..Anumm..baru sempat berblogwalking... Happy 1st Anniversary...

    ReplyDelete
  11. happy anniversary anum semoga kekal hingga ke jannah amen

    ReplyDelete
  12. Weweittttt....kek tu mcm sedappppp aje tauuuu.....btw congratzzzzz.....

    ReplyDelete
  13. Weweittttt....kek tu mcm sedappppp aje tauuuu.....btw congratzzzzz.....

    ReplyDelete
  14. mmng sehati sejiwa ye bleh sma2 bgi hadiah jam so suweett ;p

    ReplyDelete
  15. Cantik jam tu.. memang sehati sejiwa lah :)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum