Campaigns

May 25, 2015

# 1st Wedding Anniversary # Anniversary

1st Wedding Anniversary Part 3

Assalamualaikum semua
Hari ini masih lagi di entry my anniversary
ada banyak entry nie, harap2 semua x boring la ek..
bukan apa up sebagai kenangan dan diary Anum
 Next kami ke Pasar Malam Brinchang Jambu Jeruk memang my fav
 Kalau di hari biasa dan hujung minggu biasa, Pasar Malam Brinchang dibuka setiap hari Jumaat dan Sabtu di waktu malamnya. Namun jika cuti sekolah, pasar malam ini akan dibuka setiap malam. Bermula sepatutnya pada pukul 4 petang tetapi seawal 2 petang sudah mula dibuka dan dikunjungi oleh pelancong.
 Antara yang  sempat kami beli di Pasar
 Biasa la kami kan suka bergambar :)
 Pasar Malam Brinchang terletak betul-betul di laluan utama pekan ini menuju ke Kea Farm.Lokasinya betul betul berada di hadapan Ibu Pejabat Polis Daerah Cameron Highlands dan dihadapan Hotel Star Regency. Hanya lima minit berjalan kaki dari pusat bandar Brinchang.
Jom makan.... nama je pasar malam tapi jam 3pm kami dah terjah sebab lapar
habis makan tido .. malam nak keluar dinner plak
Strawberry memang wajib ada la kan di sini.. tp Anum x beli lagi sebab lapar nasi skrg nie

Apapun,Anum meletakan lokasi PASAR MALAM BRINCHANG ini sebagai mesti dikunjungi jika anda melancong ke sini
 Next untuk malam nie,,, kita makan steamboat
 nak tahu lebih lanjut nanti Anum sambung ok

36 comments:

  1. sedapnya steamboat tuh lama giler xmkn... hahaha btw happy anniversary!!!

    ReplyDelete
  2. Singgah pagi...
    tertarik ngan buah strawberry tu je...
    sbb aritu teringin nak makan...
    beli kat supermarket..bapak mahalllll....
    tapi teringin punya pasal...ku korban duit ku....haha...
    nasib baik tekak nie x kisah strawberry kecik...
    sbb ade yg besar tuh...rm37 pengsan! hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sudi singgah ye la nak beli mahal sgt kan

      Delete
  3. mba comot strawberry nya satu yaaa hehehe :G

    ReplyDelete
  4. Suka tengok suasana malam kat sana tapi tak suka nak bersesak.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. uwaaaaa..semua makanan..slurppp..terliur2 dah ni..uhuk..

    ReplyDelete
  6. Wahhh beStnya pi cameron...happy anniversary anum& husband..:)

    ReplyDelete
  7. wahhh merah menyala strawberry tu. hehe. manis tak kak?

    ReplyDelete
  8. STRAWBERI GEMUKK!! rasa mengidam nak strawberry la skrg ni ehehe


    psst, kalau sempat malam ni, sudi-sudilah join giveaway saya, ehehe. saya nak tambah hadiah ni

    ReplyDelete
  9. strawberiii...sedapnya...jalan2 cari makan ye Anum??hehhe

    ReplyDelete
  10. Merah masak ranum strawberry tu. :-)

    ReplyDelete
  11. byknye makanan...telan air liur tengok
    nampak sedap buah2an tu..
    strawberi klo yg fresh...manissss masam sikit..sedap

    ReplyDelete
  12. banyak beli tu..seronoknya makan makan :)

    ReplyDelete
  13. Teringat zaman kami o buat esemen kat cameron....pon cari makanan kat pasar malam...hihihi

    ReplyDelete
  14. Teringin pulak nak makan jambu jeruk tu.. nampak sedap tu anum :)

    ReplyDelete
  15. Yg bestnya kat pasar mlm tu sebab ada udang ngan sotong tepung tukan Num

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/