Campaigns

May 22, 2015

# 1st Wedding Anniversary # Anniversary

1st Wedding Anniversary Part 2

Assalamualaikum semua
Hari ini masih lagi entry Cameron
Jom sambung lagi
 Ok semalam dah review hotel kan.. now time untuk kami bergambar plak

 Sweet sangat la nie :)
 hahaha wow nie silap setting camera nie
 chit chat la konon
 smile make me happy always
 Dah mula la hubby nie
 Nama pun datang sambut anniversary kan so apa lagi bergambar sakan la kami
 i love u more than u know.. :) 
 Dah nie kenapa ??
 Arggggg layan je la x tau nak bergambar cm ne kan
 Nie la jadinya
 Alhamdullilah kami bahagia dan berharap kebahagiaan kami kekal sampai hujung nyawa
 hehehe, ada yang muntah ke layan gambar2 Anum nie. haha
  Tea time 
 hehe, cuaca masa nie sejuk2 di tambah ngan angin.. sukanya 
 bersilang plak.. :)
Ok selesai bergambar dan review bilik kami bersiap utk keluar cari makanan plak... 
happy weekend u all

28 comments:

  1. singgah pagi :) semoga cinta kekal sehingga ke hujung nyawa anum ;)

    ReplyDelete
  2. amboi3...jeles i nengok tau!
    ni sape yg ambik gambar ni..
    beznye berhoneymoon..skrg cuaca panas. bez klo pg tmpt sejuk.
    hari tu nak ke cameron tp x jd, org kata jln menuju ke cameron tu bahaya, betul erk? sebab x pernah lagi jejak kaki ke situ.
    plan pg ke cameron cancel ganti pg ke melaka.. semua tempat bez la..asal dpt cuci mata...

    ReplyDelete
    Replies
    1. la ye ke.. ok je sama je macam naik mane2 tempat peranginan tinggi... alhamdullilah tw, kami kalau bercuti berdua comfirm tripod la jawabnya

      Delete
  3. singgah pagi...
    amboi² bukan men romantik lagi nie...
    jeles i okey..hihihhi...
    klu guna tripod mesti lawak kan..
    sbb pernah gak amek gmbr berdua..gune tripod...haha..
    berlari²..berkali²..haha..x menyempat...hahahaha

    ReplyDelete
  4. smoga bahgia hingga jannah.. amiin..

    ReplyDelete
  5. Fida pun akan sambut anniversary ke 2 gak

    ReplyDelete
  6. Assalam Anum... pekabar? sihat? syoknye gambar kowang mcm2 posing... senyummm je saya tgk...hehehe... mood honeymoon gitu... wowww!!!!

    ReplyDelete
  7. moga jodoh dan kebahagiaan berkekalan

    ReplyDelete
  8. Bestnya pergi honeymoon. Huhuhu. Happy anniversary :)

    ReplyDelete
  9. happy aniversarry pengantin lama ni..hehehe

    ReplyDelete
  10. wah romatiknye kak. hehe. jeles ni :P

    ReplyDelete
  11. Walaupun bergambar ala2 romantik tapi nampak kelakar tau anum..hahahah..tak leh jadi mpodel ni..ekekek

    ReplyDelete
  12. Cantik cantik semua gambar Num.... I loike

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/