Campaigns

May 21, 2015

1st Wedding Anniversary Part 1

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum nak up entry my anniversary
Ok kami dah plan nak ke Cameron untuk celebrate my anniversary.
Anum & Hubby bergerak dari KL around 9.30am pada hari sabtu yang lepas.
 Berhenti rehat & rawat di Tapah, sempat lagi hubby bergambar dengan kereta idaman nya
 Alhamdullilah kami sampai Cameron around 12.30pm cm tue
 Dapat check in awal bestnya
  Macam biasa seorang blogger kena share semua gambar2 kan
 Keadaan toilet yang sangat memuaskan hati
 Ruang dalam bilik 
 Katil King
 Sofa utk chit chat
 Kami sengaja book garden room
 Memang sangat puas hati dengan keadaan bilik nie
 View dari garden kami.. cantik kan
 Bestnya dapat bilik nie sangat cantik sesuai sangat utk honeymoon kan
   Ada kerusi kat luar untuk santai2
  Yang nie free la macam biasa
 selalunya memang Anum x pakai nie, sebab bawak sendiri 
 best kan kami sangat berpuas hati dengan bilik kami 
  Hubby pun nak gak bergambar
  Hehe masa nie tengah call room service..
  Santai habis nie
 Anum suka sangat dengan garden nie..
 Tenang, sejuk2 memnag sesuai la kan :)
Tengah mengemas pun ada gambar haha

 Kami suka bergambar :)
 Nampak x keceriaan kami haha
 My Abg Sado... hehe oh ya lupa plak nak bg tau kami check in kat mane kan
Anum kasi details ok

Century Pines Resort
Lot 42, Jalan Masjid, Tanah Rata
39000 Cameron Highlands
Pahang Darul Makmur, Malaysia 
Tel. No.: +605 4915115
Fax No.: +605 4911115 


E-mail: cenpines@thongsin.com

So pada sesiapa nak naik Cameron untuk bercuti Anum cadangkan hotel nie, sangat best, service laju, makanan sedap, total semua best la.. 

Share:

38 comments:

  1. happy anniversary anum & hubby..
    cantik hotel ni..rate bape?nanti anum update ye bape 1 mlm..

    ReplyDelete
  2. Wahh..cantik view bilik tu..by the way wish u & yr hubby everlasting marriage :)

    ReplyDelete
  3. wow..cantik nya view bilik ni anum...Happy anniversary ya sis..moga berkekalan selamanya..:)

    ReplyDelete
  4. Happy anniversary anum...
    baru prasan asben anum nie suka bergambo ek..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sama je ngan bini dia haha kaki gambar

      Delete
  5. Cantik gak tempat n bilik ni...

    Anyway , Happy Anniversary sis....

    ReplyDelete
  6. cantik tempat ni..memang sesuai untuk honeymoon ni.
    Happy 1st Anny Anum& husband

    ReplyDelete
  7. happy 1st anniversary.. jue hujung tahun ni dah 8 tahun mcm nak kena raikan jer ni.. terasa sesuatu yang hambar plak.. hahhaha...

    ReplyDelete
  8. wah, honeymoon erk kak? hehe. cantik tempat ni. ^^

    ReplyDelete
  9. Akak silap ke apa..tapi nampak Anum dah nak sama bulat dengan akak dah..nak lawan akak ke nih??hahahha

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum anum....cantik pemandangan n tempatnya...hepi anniversary anum...:)

    ReplyDelete
  11. wow memang cantik la anum
    nampak besar bilik tu, toilet pun best..siap ada garden lg
    selamat berhoneymoon..tempat sejuk..bez tu

    ReplyDelete
  12. Happy anniversary dear..semoga ikatan pcintaan kamu berdua sentiasa dalam lindungan ilahi..syoknya honeymoon..sejukkkk..hihi..



    Jemput jenguk blog saya ya!
    http://blogmummyrifqiy.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. waaaa best nye tgok bilik pn cantik bersih

    ReplyDelete
  14. Happy anniversary kak anum dan husband... Moga bahagis hingga ke syurga

    ReplyDelete
  15. Cantik lah hotel ni Anum..
    Kalau ke sini boleh jugak agak menempah hotel ni pulak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat besar dan puas hati dgn service

      Delete
  16. Tengok pun dah tau...mmg selesa sgt tu

    ReplyDelete
  17. menarik tertarik kau n suami memng debummm

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels