Campaigns

Apr 17, 2015

Santai with My Mom

Assalamualaikum
Rindunya kat korang semua
3 hari x update rasa macam dah sebulan
hahahaha, ok la hari ini Anum nak nak share gambar2 Anum with My Mom
 Sebenarnya gambar ini last week
 Buat masa skrg my mom akan stay dengan kami adik beradik di kl sehingga kesihatan my mom kembali normal, doakan ya
 Buat mom gembira bawak dia jalan2 di hujung minggu
 Mana lagi kalau bukan Cendol/Pulut/ Tapai Seksyen 7 Shah Alam , memang terbaik
 My mom suka sangat dia kata sedapppppppppp
 Cian Zai nak makan kat luar x leh sebab baby Arissa Tido
 After makan kami jalan2 dekat Mydin Klang
 Orang lain yang di suruh shopping, orang lain plak yang nak shopping, haha
Cerianya Arissa bila dah puas tido
 Ok yang nie plak Anum kasi mom cuba untuk turunkan kandungan gula dalam darah dia
 Pusing2 dekat mydin around 8 lebih kami balik
Ala comelnya si Arissa nie... ok thanks for ur time
Happy Weekend
Share:

32 comments:

  1. puas hati kan sebab dapat buat mak kita happy dan rasa dihargai..

    ReplyDelete
  2. MOGA DIBERI EKSIHATAN YG SEJAHTERA BUAT MAK ANUM
    stemcel ni ramai yg kata bagus produk ni, cuma agak mahal
    bulatnya mata baby arissa

    ReplyDelete
  3. Salam kenal mba hanum, saya pengunjung baru blognya mba :D
    blognya udah saya follow, jangan lupa follback blog saya mba :)

    ReplyDelete
  4. salam singah moga mak anum cepat sembuh

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...anak yg baik...
    Semoga Allah berikan kesihatan yang baik tok mak anum..Aminn.Amin..

    ReplyDelete
  6. Salam Anum..
    seronok nya bawa mak jalan2... :)

    ReplyDelete
  7. excited je tengok hubby anum dokong arissa

    ReplyDelete
  8. Moga mak anum cepat sembuh.

    ReplyDelete
  9. Moga mak anum cepat sembuh.

    ReplyDelete
  10. moga bonda anum cepat sembuh ye...

    ReplyDelete
  11. duduk ngan anak2 senang.. senang nak pantau kan..
    acik duduk rehat2 take care ye..

    ReplyDelete
  12. Selamat bercuti :)

    Kunjungilah vila 827, A Famosa Resort Melaka (5* villa) lain kali .

    www.villafamosaresort.com

    ReplyDelete
  13. anum cer try produk rcc stevia tu tgk..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum