Campaigns

Apr 28, 2015

Persaraan Abg Amir

Assalamualaikum semua
Singgah selasa sebelum bz kan
Ok hari ini nak up gambar last week (dah basi pun) 
 Kami buat sambutan sempena persaraan Abg Amir
 Bergambar sebagai kenangan terakhir bersama Otai
 Dah macam2 gaya 
  Maklum la kami kan muda2 lagi.. haha
Gift dari kami semua CSE Matrade sempena persaraan Abg Amir
Akhir sekali, selamat bersara Abg Amir, semoga persaraan dijalani dengan penuh kegembiraan dan penuh keberkatan. Inilah masa untuk menyiapkan diri sebelum menemui Illahi kerana tiada lagi alasan untuk tidak berbuat demikian. 
All the best & Amin
Share:

20 comments:

  1. dah bleh rehat2 balik kg la abg amir ;)

    ReplyDelete
  2. Sedih plak tengok pic last tu Anum... selamat bersara buat abg amir...

    ReplyDelete
  3. Bersara dah yea...
    org yang biasa kerja..tetiba x keje mesti rasa lain...
    selamat bersara :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tue la dia x de dah gelagat abg amir nie

      Delete
  4. Terasa sedih bila farewell colleague kann...

    ReplyDelete
  5. pandai berlakon semua nya, pic last the best!! haha

    ReplyDelete
  6. tu nangis sambil lap mata ke lap dahi tu..hehehe...

    ReplyDelete
  7. mesti sedih nak tinggalkan company ni..selamat bersara En Amir

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum