Campaigns

Apr 30, 2015

# Convocation # Sharing

My Convocation Day Part 2

Assalamualaikum semua
Hari ini nak sambung lagi entry semalam ya
Disebabkan kami sampai hari jumaat, 
so lepas check in semua kami just rehat kat bilik sahaja..
Petang jam 3pm Anum kena pergi UTM amik jubah.. 
Keesokkan harinya baru la kami keluar berjalan-jalan sekitar JB.. 
 Bergambar dengan My Mom
  Ok ready nak jalan-jalan
 Ni adalah shopping complex bebas cukai, so hubby nak beli rokok dia sebenarnya dan boleh beli coklat. Harga mahal sikit dari kedai bebas cukai di airport, tapi masih lebih murah kalau dibandingkan dengan supermarket biasa
 Jalan2 dalam The Zon nie.. Besar kan baju nie
 Hubby pun naik teruja tengok baju size besar nie
 Seluar pun ada, so sesiapa yang punyai size yang comel bleh la datang sini shopping
    Macam2 style baju ada...
 Selesai shopping kami ke Restoran 
Singgah Selalu yang terletak di Jalan Skudai, Danga Bay.
 So, bagi Anum yang menariknya di sini adalah konsep restoran ni yang ada pelbagai jenis makanan.
Jom tengok apa pilihan kami di sini :)
 Menu pilihan My Mom
 Pilihan Hubby
 Kami order set Buah sebelum makan
 Air Bali suam & Ais for me & My Mom
Laicikang for Hubby
Cantonese Mee Hoon for me.. sedap sangat tau
rasa nak order lagi satu, tp takut plak pecah perut kang.. haha
Kami x kemana sangat2 pusing2 sekitar JB je la.. 
Malam balik makan dekat cafe Scholar's Inn je
  Pilihan My Mom 
 Cheese Nan
 Mix Nan (semua rasa ada)
Apple asam boi... dinner for us
Selepas makan kami naik berehat di bilik, 
esok nak kena bangun awal, memandangkan sesi Konvo Anum Sesi Pagi..
Hari ini hari last keja kan.. esok dah cuti panjang sampai isnin (Horeyyy)
Selamat bercuti semua... :)

22 comments:

  1. dah besar dah anum..dah sama tinggi dengan mak..
    ekekkekekk

    ReplyDelete
  2. besar tu baju tu hanum..saiz anak acik tu

    ReplyDelete
  3. Wah besanrnya. ukuran XXXXXL itu bajunya :D

    ReplyDelete
  4. ya. Allah beso baju..siapa la yang bertuah nak pakai.

    ReplyDelete
  5. Nasib anum singgah kat Restoren Singgah Selalu tu kalau tidak sure kempunan, maklumlah dah sampai JB hihi...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/