Campaigns

Apr 14, 2015

Happy Birthday Mom Ke 67

Assalamualaikum semua...
Ya Allah..

Sempena ulang tahun kelahiran ibuku ini ya Allah, 
Aku menadah tangan dan memohon kepada mu…
Panjangkanlah umur ibuku dalam kebajikan…
Agar aku dapat membalas segala jasanya yang tidak terhingga…
Kau kurniakanlah nikmat kesihatan kepadanya…
agar ibuku dapat meneruskan tanggungjawab sebagai ‘hamba’.

Ya Allah…
Kau berilah ibu kekuatan…
agar tabah mengharungi liku-liku kehidupan..
yang penuh dengan rintingan dan cabaran…

Ya Allah… yang maha penyayang..
Jadikanlah ibuku orang yang yang beriman..
Yang tunduk dan patuh kepada segala perintah-Mu..
Yang bersyukur atas segala nikmat-Mu..
Yang peduli dengan segala suruhan-Mu..
Kau ampuni segala dosa ibu…
Agar ibu tampil suci mengadap-Mu…

Ya Allah.. Yang Maha Besar
Jadikanlah aku anak yang soleh..
Yang tak jemu mendoakan ibu…
Pagi, petang dan setiap waktu..
Kau jadikanlah aku anak yang berguna…
Yang akan membalas segala jasanya….

Ya Allah… Ya Rahman.. Ya Rahim…
Kau pahatkan rasa cinta, sayang dan rindu ini pada ibu…
sehingga akhir hayatku…
Aminnn… Ya Rabballamin..

IBU..
Selamat Hari Lahir Ibu.
semoga Allah sentiasa merahmati dan menyayangi mu…
Saya Sayang Ibu

 Tempat kami berkumpul meraikan ulang tahun My mom Ke 67
 Baby Arissa mood baik malam nie, ye la dapat keluar malam
 Alhamdullilah My Mom Happy, walaupun x de kek kan. sebab my mom x leh makan kek
 Selfie ngan arissa 
 Bulatnya mata dia.. gerammmmmmmm
 Kebetulan bday Arissa beza sehari je dengan My Mom, so si kecik dapat adiah la kan
 Bisanya kalau berkumpul macam nie la
 Penuh dgn gambar2
 Me & Hubby (Arissa buat muka pelik)
 Santapan malam nie, tempatnya sudah semstinya Kajang 

Kak Mon, Zai & Anak buah (Mimi & Muslim)
 Camera Kak Mon plak     
 Gelagat Arissa bila dah kenyang
Lepak stadium kajang , melayan anak buah
  Yusri nak join la tue bergambar, haha mula2 ajak x mo
 Yang nie plak balik rumah ingat dah tido rupanya sambung mainan dia plak... haha
X tengok kiri kanan da, padahal masa nie dah pukul 1.40 pagi kot... hai la arissa

* Nota- Hari ini Anum berkursus selama 3 hari , so pada sesiapa yang singgah blog Anum Inshaallah Anum akan reply on Friday (17 April 2015)*
Share:

28 comments:

  1. Selamat hari ulangtahun kelahiran buat Mak Anum. Semoga sihat dan ceria sentiasa... :)

    ReplyDelete
  2. Sedapnya satay tu. Selamat hari lahir untuk mak anum.

    ReplyDelete
  3. Happy birthday mak anum...
    tgk sate tuh kan...rasa malam nie nak berbuka sate laaaaaa...

    ReplyDelete
  4. Salam, dtg menjengah bila ada sedikit kelapangan. Walau jrg bertamu, ingatan itu tetap ada dikalbu. .. seronok nyer. mak pasti gembira kan anum !

    ReplyDelete
  5. comel arisa, mata bulat
    selamat ulang thn buat mak anum
    moga diberi kesihatan yg baik, diberi umur y bermanfaat, dimurahkan rezeki
    sedapnye sate2 yg menggoda ittew!

    ReplyDelete
  6. banyak nya sate..mkan besar la ni ye..

    selamat hari jadi untuk mak Anum..:)

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Lahir buat Ibu Anum.. moga sihat & panjang umur... amin...:)

    ReplyDelete
  8. wow bestnyer sambutan.. jasa ibu memang tidak akan mampu ter balaskan...

    ReplyDelete
  9. hu..hu..sangat happening..tahniah semua

    ReplyDelete
  10. happy birthday untuk mak anum dan si kecil arissa

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels