Campaigns

Apr 3, 2015

7th Putrajaya International Hot Balloon Fiesta 2015 Part 4

Assalamualaikum semua
Selamat pagi, hari ini Anum nak sambung entry semalam ya
 Macam2 xtvt ada dekat sini
 Jom kita try Giant Bubble
 Mini Car Race pun ada

Hehehe yang nie dapat percuma je apa lagi jom Karooook
 Small Car
   Pusing2 area sini tgk apa ada kan
 Singgah booth  Red Box
 Kat sini siap bleh karok... 
Ok dah habis pusing2 kami pun beredar ke tempat lain plak.. 
habis la entry Balloon Fiesta ya..
So see u next year, next year memang dah target nak naik kena kumpul
duit dari sekarang nie. hehe
Share:

28 comments:

  1. Untunglah en suami pun giler snap gambar jugak..kalau suami kitew...susah

    ReplyDelete
  2. akak tak dapat tengok gambar..line slow sangat...

    ReplyDelete
  3. Singgah pagi..
    amboi...karok ke anum?

    ReplyDelete
  4. macam best je macam syok je...hehehe

    ReplyDelete
  5. macam² aktiviti ada kat sini..memamg best la.

    ReplyDelete
  6. Sweetnyer gambar gambar Anum dengan suami.... hehehe

    ReplyDelete
  7. Bestnya anum..eh rambut baru ek..lawa la..:)

    ReplyDelete
  8. tak pergi pun sebab ada hal lain masa tu..

    ReplyDelete
  9. mnenariknya di Putrajaya..hebat menarik gambar2 tu

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels