Campaigns

Apr 1, 2015

7th Putrajaya International Hot Balloon Fiesta 2015 Part 2

Assalamualaikum semua
Selamat pagi
Ok la hari ini x entry april fools ok this is reality ok
Hari ini Anum nak share lagi gambar2 ya    
 Memang best lepak kat dalam ini bersama2 pakar balloon panas ni

Teruja sangat, dari sini kita dapat lihat bagaimana balloon di naikkan
 Settle balloon yang kedua dinaikkan
Nampak x muka teruja nie
 Pengalaman yang x dapat dilupakan
 Bye2....
 Ok ini memang wajib la kan
 Nama pun hantu selfie kan
   hahhahaha dapat lihat secara dekat sangat membuatkan kami teruja
 Bestnya, lagi best kalau dapat naik 
Ok mengenai tiket untuk naik plak, harga yang dibuka ialah RM300 layanan memang VVIP la, pada Anum tiket ini sangat berbaloi kerana dengan 300 ratus anda dapat menyertai semua xtvt kat sini dan termasuk layanan VVIP atas balloon beserta sarapan... sangat murah ok.. tapi sayangnya masa Anum nak beli memang dah sold out, selalunya tiket akan mula dijual sebulan sebelum event dan secara online sahaja, tiket terhad.. ye la kami kan first time so x tau macam mane nak dapatkan tiket.. nak hilangkan sedih dapat masuk launching pun ok da.. x pe hubby cakap next year kita wajib beli ..hehe
inshaallah..

* Note= Kepada blogger yang sudi singgah blog anum tq sangat2 ya.. 
Hari ini anum duty kat luar (KLCC) sempena Pameran MIHAS 2015
Insha Allah esok anum singgah blog korang ya*
Share:

28 comments:

  1. wowwww syokk nye dpt tgok belon besar gabak ni...300 tu utk sorg ke or couple tapi berbaloi la kn bayar bnyk tu semua aktiviti boleh dpt

    ReplyDelete
  2. rajin perrgi sini. bestkan jarang ada macam ni

    ReplyDelete
  3. Bestnyaaaaaaaa!!!!! Dapat rasa keterujaan itu.. ;p

    ReplyDelete
  4. tahun nie tak berkesempatan nak pergi...:)
    nampak mcm byk belon² baru...

    ReplyDelete
  5. beb. kalau tahun depan ko beli tiket nak naik belon tu, ko roger aku beb...aku serius nak naik ni...roger tau!! aku takut terlepas pandang...

    ReplyDelete
  6. wow besarnya baloon..mesti teruja tgk dia makin naik makin tinggi

    ReplyDelete
  7. muka anum pun dah membuatkan kitaorang teruja nak tunggu next year...

    ReplyDelete
  8. banyak jugak hot baloon kali ni kan..semua cantik dan comel design

    ReplyDelete
  9. bestnya dapat pergi festival tu,mesti belon panasnya cantik dan comel belaka :-)

    ReplyDelete
  10. wah best nyer! ni kalau bawa anak-anak mesti suka

    ReplyDelete
  11. a ah tiket jual online saja.. rm300 tu CT pun rasa berbaloi sangat dah.. all in kan..

    ReplyDelete
  12. Utk sorang ke harga tue anum..boleh tahan jugak harganya yer.. Kalau nk pi thn dpn..thn nie dh kena start menabung la..hehehe

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum