Campaigns

Apr 2, 2015

7th Putrajaya International Hot Balloon Fiesta 2015 Part 3

Assalamualaikum semua
sekejap je dah masuk bulan 4 ya
sedar x sedar x lama lagi nak puasa..
Jom sambung entry semalam k
 Ok ini balloon yang terakhir di naikkan
 Anum & Hubby sangat teruja dengan event nie
 Ok dapat naik sekejap pun jadi la kan
 Anum x naik pun hubby je dapat merasa naik, 
ini pun naik sekejap je, naik atas dan turun semula rasanya x sampai 8 minit kot
(guna org dalam nie haha)
 Is ok next year kita beli tiket awal2 ya
 Dah settle semua balloon berjaya dinaikkan.. 
 Matahari pun dah naik kan, jom kita bergerak ke tempat lain plak
 Tengok la muka hubby.. (muka puas hati dapat naik) 
Hehe last pict, ok kami bergerak ke tempat lain plak, banyak gak xtvt kat sini, nak tau apa yang ada selain balloon ini jom ikuti next entry ya.. byeeeeeeee
Share:

29 comments:

  1. kenapa kitew tak tahu pasal event ni..kenapa dan mengapa hua..hua...hua..nak nangis ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni kalau ada even apa2..awak update la..bagitau dekat semua...bukan semua xtvt kite tahu..nak sgt naik baloon tu...

      Delete
  2. ish...bestnye dapat tengok belon panas..

    ReplyDelete
  3. wah!dapat naik..bestnyer...nieyl x leh...gayat tahap maksimum...

    ReplyDelete
  4. Okaylah tu dapat merasa naik walau sekejap :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. tue la dapat tengok cara menaikkan belon

      Delete
  6. bestnyer teruja i tengok belon tue

    ReplyDelete
  7. aritu ada planning nak pergi
    tapi last minit cancel, nest year la gamak nyer =)

    p/s-minta maap, baru ni dapat singgah

    ReplyDelete
  8. akak tak pernah tengok live :)

    ReplyDelete
  9. bestnye dapat naik kan, akak pernah tengok je

    ReplyDelete
  10. wow seronok tu dapat naik =) hihi.. best ada orang dalam miahahaha..

    ReplyDelete
  11. teringin nak naik belon panas tapi takde rezki lagi

    ReplyDelete
  12. macam seram je nak naik..huhu

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels