Campaigns

Apr 13, 2015

# Sharing # Suka-suka

5 Sebab Utama Yang Buat Wanita Cancel Hot Date

Assalamualaikum semua
Sekejap je masa berlalu kan dah masuk tengah bulan 4
X lama nak puasa da.. hehe ok la hari ini nak share skit ngan korang
mengenai sebab2 utama wanita batalkan date
Hari yang dinantikan sudah tiba. Setelah sekian lama menunggu respon positif daripada jejaka idaman, akhirnya si dia ajak anda keluar pertama kali.
Maka, sudah semestinya si gadis mahu tampil super menawan dengan kulit yang flawless persis Nora Danish.
Namun, tiba-tiba si jejaka terima panggilan daripada si gadis yang mahu batalkan temujanji makan malam istimewa mereka. Bila tanya kenapa pun tak nak jawab. Emosi terganggu disebabkan apa pula ni?

1. Kecelaan Kulit
Awas! Kadang-kala solekan tebal pun tidak mampu untuk menutup kecelaan di wajah. Lebih-lebih lagi kalau ada mempunyai parut jerawat yang ketara. Its a big no for hot date!

2. Kulit Perang
Dek kerana terlalu terdedah dengan sinar matahari, tona kulit menjadi tidak sekata. Bahkan seakan-akan bertompok. Sudah tentu si gadis susah hati nak jumpa jejaka idaman dengan kulit sebegitu walaupun dalam profil FB nampak cun melecun.

3. Kulit Kusam
Masalah ini paling kerap dialami oleh si gadis. Mungkin dek kerana kurang minum air, kulit nampak pucat dan kusam.

4. Lingkaran Bawah Mata
Dalam bahasa pasarnya ia dipanggil mata panda! Nak dijadikan cerita, tersalah pula teknik solekan, kesan lingkaran bawah mata ini akan menampakkan efek seperti kena tumbuk pula!

5. Pencerahan Kulit
Sudah semestinya nak jumpa si dia dengan kulit yang lebih cerah dan berseri-seri. 
Tapi, sempat ke ya?
Jadi, Anum ada berita baik untuk anda semua kerana Fair and Lovely kini kembali dengan New Fair & Lovely Advanced Multi Vitamin Best Ever Formula.
Bayangkan jika anda mendapat rawatan laser, melicinkan kulit, pengelupasan , antioksidan dan pencerahan dalam 1 produk istimewa ini sahaja! Awesome kan?
Malah, dengan hanya berkongsi pengalaman anda menggunakan sampel FAL yang diberikan secara percuma, anda berpeluang menjadi salah seorang daripada 15 pemenang mingguan.
Bila dah jadi pemenang mingguan, ia sekaligus melayakkan anda untuk merebut hadiah utama bernilai RM 5,000! Oh ya, jangan lupa kongsi pengalaman menakjubkan ini kepada 3 orang kawan anda ok?

Tunggu apa lagi, cepat dapatkan sampel FAL percuma anda sekarang kerana kempen ini berlangsung daripada 2 Mac sehingga 30 April ini sahaja! Oh ya, jangan lupa untuk 
#Setiaberseri #fairandlovelymalaysia.

32 comments:

  1. kalau kulit tgh mengelupas malu gak kalau nak berdating
    kena tunggu kulit pulih dulu baru confident nak berdating
    teringat zaman dating dulu kala, pakai lipstik merah youu..sampai bf tegur a.k.a yg jd hb skrg..hihi..malunyeeee

    ReplyDelete
  2. tq kak anum sharing... kulit eija kusam mungkin sb kurang minum air... tak suka nak minum air putih tapi i will try :)

    ReplyDelete
  3. Kulit kita memang tak sesuai dgn FL..dah pernah pakai masa form 2 tapi muka dah jadi macm berkerutu dah.so stop terus ...

    ReplyDelete
  4. ada iklan fair & lovely lak last sekali..hehe

    ReplyDelete
  5. singgah pagi...
    dah join dah awal bulan aritu...hihi...

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum anum, dgn orang veteren tak sesuai kot kan hhaa

    ReplyDelete
  7. Hi anum.. tak ramai di kalangan kita yg minum air suam dgn mencukupi... kadang2 saya pun sama... huhuhuhh

    ReplyDelete
  8. Kiranya semua disebabkan kulit...kan??
    hahahha...Dah lama tak guna fair & lovely..
    dulu masa muda2 bajet ciput ini lah cream idaman siang malam..heheheh

    ReplyDelete
  9. hihi pegi je jumpa.. kalo dia betul suka sure dia okay..
    time tu la nak test lelaki tu miahaha..

    tapi yang panda eyes tu kelakar ehehe..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/