Campaigns

Apr 10, 2015

10 Foto Sweet Erra Fazira & Engku Emran Sambut Birthday Aleesya Dengan Tema Disney

Assalamualaikum semua
Hari ini Anum nak share gambar2 Erra (Artis Pujaan Anum) bersama anaknya sempena Majlis Ulangtahun kelahiran ke -6 Aleesya.. Jom kita layan gambar2 sangat super ..
Walaupun sudah berpisah, ternyata hubungan erat antara pelakon jelita, Erra Fazira dan bekas suaminya, Engku Emran masih lagu terjalin demi kebaikan anak tunggal mereka, Engku Aleesya.
Beberapa rakan selebriti turut hadir di majlis tersebut.
Buktinya, mereka sepakat untuk meraikan hari lahir anak kesayangan mereka yang ke 6 tahun bersama-sama. Siap ada tema watak Disney lagi!
 #birthdayaleesya
 #birthdayaleesya
 Comelnya anak & mak
 Suka tgk gambar nie...
 #birthdayaleesya
Macam puteri kan... sangat bertuah la si aleesya nie mempunyai seorang emak yang sangat loving..
Alhamdulillah.. Aleesya | Turns 6
Happy weekend all
Share:

30 comments:

  1. Cantik sgt anak Erra kan...esok besar mesti secantik mummy dia...

    ReplyDelete
  2. erra dengan anak sama-sama cantik.. erra dah macam miss universe dah..

    ReplyDelete
  3. comel tapi sedikit perasan omputih membudayakan bangsa luar lbih sgt...takpelah klu dia suka bangggggattt

    ReplyDelete
  4. Singgah pagi..
    bagus la tuh kan..walaupun tidak bersama lagi..demi anak..why not kite raikan bersama² kan..
    photographer littlestar nie yang amek gambar wedding nieyl :) skrg dah femes dah..byk artis amek die.. :P

    ReplyDelete
  5. mcm elsa frozen tu tema diorg. cantik sgt2
    moga aleesya jd anak yg baik, solehah
    erra walaupun dah berusia tetap maintain cantik, anggun n ayu kannn

    ReplyDelete
  6. Mcm ni la yg terbaik. Walau dh cerai tp utk anak apa slhnya..

    ReplyDelete
  7. Kabarnya masa majlis ni kekasih Erra pun ada datang,,..tapi tak de langsung gambar2 nya.berahsia sungguh Erra kali ni,,

    ReplyDelete
  8. cantiknya erra... anak pun comel... selamat hari lahir aleesya... mst besar kos ni kannn

    ReplyDelete
  9. nangis laaa parents yang tak mampu buat cemni kat anak2..
    tpi erra ni lawa lah.. cem mane pun cantik.. hihi skirt sama labuh ngan anak dia nye hahaha..

    ReplyDelete
  10. comelnya Aleesya..Happy birthday Aleesa

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum