Showing posts from April, 2015Show all
My Convocation Day Part 2
Pin it

Assalamualaikum semua Hari ini nak sambung lagi entry semalam ya Disebabkan kami sampai hari jumaat,  so lepas check in semua kami just rehat kat bilik sahaja.. Petang jam 3pm Anum kena pergi UTM amik jubah..  Keesokkan harinya baru la kami keluar berjalan-jalan sekitar JB..   Bergam…

Read more
My Convocation Day Part 1
Pin it

Assalamualaikum & Very Good Morning All.. Im here is to show some of the convocation pictures that was taken during "UTM Convocation Day" which were held on 25 - 26 April 2015. Oho, but my faculty convocation is on 26th, which means last sunday la kot. Hua2... Enough with the words…

Read more
Persaraan Abg Amir
Pin it

Assalamualaikum semua Singgah selasa sebelum bz kan Ok hari ini nak up gambar last week (dah basi pun)   Kami buat sambutan sempena persaraan Abg Amir  Bergambar sebagai kenangan terakhir bersama Otai  Dah macam2 gaya    Maklum la kami kan muda2 lagi.. haha Gift dari kami s…

Read more
SPONTANEOUS THURSDAY #100
Pin it

Assalamualaikum semua Hari ini just nak share hebatnya bulan Rejab Selamat beramal semua.. oh ya esok Anum akan bercuti- sehingga Isnin, kepada mereka yang sudi singgah blog Anum, nanti Anum buat kunjungan balas ya.. Nak tau Anum ke mana tunggu next entry ok.. Bye2 salam reja…

Read more