Campaigns

Mar 18, 2015

# Sharing # Suka-suka

Wordless Wednesday #130

Assalamualaikum & Very Good Moning
On Wednesdays all over the internet,
bloggers post a photograph with
no words to explain it on their blog

Hence the ‘wordless’ title.
The idea is that the photo itself says
so much that it doesn’t need any description
 ~Selamat Hari Lahir Kakakku sayang~ 
Ku doakan………….. 
Moga dengan pertambahan umur mu, 
Makin bertambah Iman dalam diri mu.. 
Moga tiap langkah mu dipayungi dengan redha Allah s.w.t… 
Diberi kesembuhan dari penyakit mu, 
Juga kekuatan, kesabaran, kecekalan dan keihklasan dalam melaksanakan amanah sebagai HAMBA.....Ameen…..
 Alhamdullilah suprise berjaya di jalankan
 Kebetulan Bday adik ipar Anum beza sehari je dengan akak Anum
 Ha ini la hidangan malam nie
 Amboi Ariff makan x ingat dah fav dia tue lamb
  Dengan Ariff sekali kena suprise 
 Rancangan adik Anum la si Zai
 Sementara menunggu makanan sampai
Tadaaaaaaaaaaaaaa
 Nie masa mula2 kek sampai
 Teruja Ariff & Kak Mon, Arissa pun sama x leh pisah ngan abah dia
 Smile for her
 Gedik buat muka
 Ala semua gambar x berapa clear
Last pict from arissa
 Ini la tempatnya pilihan kami
Ramai lagi yang tak tahu Zizan Razak merupakan rakan kongsi untuk jenama Burgerbyte ni dan cuma branchdi Damansara Perdana dan Bangi sahaja yang dikendalikan oleh Zizan Razak. Setakat ni Burgerbyte dah pun berjaya bukak lima cawangan iaitu di Damansara Perdana, Bangi, Sentul, Semenyih dan juga Seri Iskandar, Perak.
Eh, lupa pulak nak perkenalkan menu-menu yang ada kan? Boleh tahan jugak la sebenarnya dan menu Burgerbyte memang tak sama dengan mana-mana menu burger bakar yang ada di seantero dunia ye.

Untuk info lanjut mengenai Burgerbyte atau mengenai kerja kosong ni boleh la terus ke facebook Burgerbyte. Jangan malu jangan segan. Anum tolong promote je ni. Hahaha. Selamat mencuba !

33 comments:

  1. Replies
    1. hehe makan2 memang syok, hehe hancur diet

      Delete
  2. wow!cake paling nieyl suke...hihi
    nieyl penah try buat sendiri kek tuh..hihihi :)

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir, moga panjang umur dan murah rezeki

    ReplyDelete
  4. Anummm..rasa macam kenallah kakak anum ni..kak hilmun kan..rasa macam satu opice jer dulu, di Shah Alam..anyway, happy birthday, semoga maintain comel lotteyyyy gitu.. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. la ye ke.. ahah kak mon keja karangkraf.. pernah keja sane ke

      Delete
    2. heheheh..yer anum..dulu sy keja karangkraf.. 7 tahun..before balik Ipoh ni... ;-)

      Delete
  5. hepi beday to ur sis...
    aku suka kek tu weiiii...temptingnya...huwaaaaaaaa.....

    ReplyDelete
  6. selamat hari jadi untuk mereka berdua..:)

    ReplyDelete
  7. Uiii beshnya dia mkn...selamat utk kakanda...Allah selamat kan kamu...Allah selamatkan kamu semua...

    ReplyDelete
  8. epy belated besday buat mereka berdua

    ReplyDelete
  9. Happy belated birthday untuk mereka ;)
    wahh sedap-sedapnya makanan kat situ.. Ros tak pernah cuba lagi

    ReplyDelete
  10. Seronok tengok family yg meriah macam ni..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah ..Happy belated bedayy ya utk kakak anum ..semoga pjg umurmurah rezeki..Baby tu comelnyerrr

    ReplyDelete
  12. Slmt pjg umur utk kakak Anum...mcm lepas ni nak kena terjah burgerbyte je..hehe

    ReplyDelete
  13. wahhh meriahhhh...comel arrisa dok kt kerusi dia tu

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/