Campaigns

Mar 25, 2015

Konvoi KSR @ Fraser Hill Part 4

Assalamualaikum semua
Apa khabar semua hari ini, dah sarapan?
Anum dalam bulan nie macam kurang selera je. x tau kenapa..
Ok la hari ini masih lagi di entry Fraser Hill ya
Jom kita tgk apa lagi yang best kat sini sebelum pulang ya
Bangun pagi siap2 kami berkemas untuk check out, so sebelum balik berkumpul sarapan sama2 (sory gambar lupa nak amik sebab dah lapar sangat) hehe
Perjalanan turun kami singgah di tugu Fraser Hill
 Macam x lengkap kan kalau sampai ke Fraser Hill tapi x de gambar dekat Jam ni.
 Faiz & Hubby (BFF Hubby)
 Layan gambar kami je la kan
  Angin dekat Fraser nie nyaman2 gitu
Dah nama pun camera phone je nie sebab tue gambar x berapa nak clear
 Kami meneruskan perjalanan turun bukit
 Stop terakhir sebelum pulang
 Ini pun salah satu Trade mark Fraser kan
Masing2 semua bz bergambar sebagai kenangan kan 
 Anum pun sama la x lepaskan peluang bergambar
 Tapi sayang gambar x berapa cantik, ye la nama pun Ride x kan Anum nak angkut camera besar plak kan.. kang buat beban plak..hehe
 Alhamdullilah turun Fraser dengan selamat
Syok gak la layan coner..hehe lama x ride kan lepaskan gian la
ok sebelum meneruskan perjalanan pulang jom bergambar beramai
Sambung next entry ya
Share:

38 comments:

  1. wehuuu... cantiknya view dia... sebut2 juga nak ke fraser hill ni.. InsyaAllah akan sampai :)

    ReplyDelete
  2. tengok gambar pun macam dah terasa kat fraser hill lah anum..

    ReplyDelete
  3. Best yer fraser hil....meriahhhhhhhhh

    ReplyDelete
  4. yui tringin nak satu motor cmni..agak2 mak pak yui bg ke tak..huhuh

    ReplyDelete
  5. ko bawak motor sendiri ke num?

    ReplyDelete
  6. Ni anum yang bawak ke, husband yang bawak nih? waa

    ReplyDelete
  7. nice pic..
    tak pernah pergi fraser hill teringin jugak nak kesana

    ReplyDelete
  8. perghhh bestnya... naik motor plk tu ,,,

    teringin nak kovoi macam ini ...

    Jom Vote blog acik bagi msmw

    ReplyDelete
  9. Anom ride sendiri ke? Ingatkan conceng ngan hubby.....Wahhh dahsyatnya....

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. aku x pernah sampai lagi fraser hill nok..huhu...

    ReplyDelete
  12. kurang selera??hari ni je ke atau dari semalam...?/eceh..tanya cam doktor je..kan??saja la..tak sabar nak tunggu berita gembira..ehem2...hahahah

    ReplyDelete
  13. huihhh best ny tau drive moto cam gini...klu sy mmng tak berani la kagum tgok anum ;)

    ReplyDelete
  14. wah belum kesampaian lagi nak ke situ..tempat tu mmg famous org selalu pergi. menikmati keindahan hijau, sambil keluar peluh sikit

    ReplyDelete
  15. best dapat ride motor besar tapi tak berapa nak tinggi kan..simpan je..setakat scoot je boleh ride..haha

    ReplyDelete
  16. ride sendiri ke? or bonceng dengan hubby
    hebatlah anum

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels