Campaigns

Mar 24, 2015

Konvoi KSR @ Fraser Hill Part 3

Assalamualaikum semua
dah sarapan?
Ok hari ini kena up entry laju2 sebba bz skit
Jom sambung lagi entry Fraser Hill
 Semua dah puas berehat so kita nak sambung xtvt petang plak kan.. nak tau apa baca seterusnya
 Sebelah petang geng Kedah baru sampai
 Sambutan buat geng Kedah yang baru sampai
 Mendengar taklimat tentang Banglo
 Ok ini la xtvt sebelah petang & malam
Cuaca masa nie sangat nyaman
 Ok jom mulakan dengan BBQ
Disebabkan kaum adam ramai so kaum hawa x payah tolong la ek
Antara peralatan yang di bawa
Nampak x menu BBQ kami.. apa yang penting ayam nie semua peha.. x yah nak berebut da
Ok kami makan lu
Nie masa mula2 api dihidupkan.. nak tunggu jadi bara lama gak la
Otai kita from Ipoh nie
Air yang siap di bancuh
Hot dog pun ada.. lai2
Nasi memang wajib la kan kena ada... 
 Geng Melaka
 Penjaga makanan nie.. orang kuat event Mr Zamer
 Geng from Johor
ala nie malu2 la nie. hahhaa 
 Lapar ke tue...
Geng rider ladies
More ladies...here ok semua dah siap makan kan, next kami adakan suprise bday jeng2
 Nie la mangsa bancuhan tepung
 Hahah layan kan aja ek
 Melawan mula2 last satu baldi kena curah.. adoi nakal betul budak2 nie
Ok selesai xtvt malam, kami lepak santai2 je la.. sambung next entry ek

Share:

32 comments:

  1. bestnye anum berkonvoiii tang makanan tu tak tahan tu

    ReplyDelete
  2. best sangat nampak... paling best natural aircon nya kan... hehehe

    ReplyDelete
  3. bestnya mandi tepung...dulu slalu gak kenakan member2 sambut burfday cam gitu. Mula tepekkan telur kat kepala sebijik, then baling tepung...hahahha...buat cucur sangat kan... syok bbq ramai2 cam ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kan ye la time bday je nak kenakan member nak marah x leh
      hehe

      Delete
  4. mesti kene ada game balik tepung ek..

    ReplyDelete
  5. bestnya makan ramai2 mcm tu...paling best part ayam peha tu...tak yah nak gaduh2 dah...hahaha...

    ReplyDelete
  6. wahh... bestnye... lagi2x konvoi moto....kalau kami nak konvoi motor ni lupakan buat seketika... anak berderettt... haaaa3x.....

    ReplyDelete
  7. Surprise besday paling happening.. ;)

    ReplyDelete
  8. berapa orang semuanya tu Anum..nampak ramai..muat ke satu banglo tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. muat sebab banglo sangat luas, semua hampir 200

      Delete
  9. syok nye bbq happening masing2 ye...

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. alhamdullilah semua yg dirancang berjalan dgn sempurna

      Delete
  11. meriah betul ramai² macam ni..memang sembang tak henti

    ReplyDelete
  12. bestnyer! tengok peha tu yang buat lapo tu
    awak dah ler posa arini..hehe

    ReplyDelete
  13. oooo geng KSR jugak rupanya Anum... tu kawan ofismate saya kena mandi tepung... Kai namanya...

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels