Campaigns

Mar 23, 2015

Konvoi KSR @ Fraser Hill Part 2

Assalamualaikum semua
Hari ini jalan raya kembali sesak setelah tamat cuti sekolah kan
hehhe, last week rasa syok sangat sebab jalan raya lengang
ok la hari ini Anum nak sambung lagi mengenai Konvoi kami 
  Tengahari nie x de apa xtvt so semua berehat je la sebab penat ride kan
 Bagi geng KL & Selangor x rasa sangat la penat sebab dekat je
 Sementara yang lain berehat Anum & Hubby apa lagi amik peluang la bergambar dgn motor2
 Ini belum sepenuhnya sampai, ada separuh masih dalam perjalanan
 Memang sesuai sangat la kami menyewa di banglo nie, so keselamatan motor terjamin
 My baby oren
 Smile & selfie
 Macam2 colour ada, tapi motor dia org nie power2
  Nie la motor fav Anum tapi sayang x masuk Malaysia, nie geng dari Thailand
  Happy la sangat katanya, ye la nak tido x rasa penat kan
 Yang nie geng dr Melaka penuh dengan accessory
 
  My baby masih standard x de ubah apa2
 Selfie lagi ek
Nie namanya laki bini x de keja.. sementara nak tunggu program malam kita santai je la kan
Ok esok sambung lagi ok

Share:

32 comments:

  1. sporting je suami isteri ni. tak pernah lagi ke bukit fraser.

    ReplyDelete
  2. Banyak nyer moto...
    Singgah pagi..:)

    ReplyDelete
  3. Salam Isnin,
    Syok kan rjadi rider ni..
    Kitew pun dulu suka naik motor tapi sejak dah kawin ni tak naik dah..
    Suami pulak tak ada lesen motor..hmmm
    Tah pandai ke tak lagi kitew naik motor ni...harap lesen je ada..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. syok layan ride time tue , ye la dah kahwin banyak benda lain kan

      Delete
  4. alahaiii seronok nyer aktivit korangggg ni!!

    ReplyDelete
  5. malam pun ada pogram jugak ke??mesti makan2 tu..kn??heheh

    ReplyDelete
  6. seronoknyeeee....lme ngidam moto..walaupun xreti bwk

    ReplyDelete
  7. syoknya tgk motor tu anum...kalau laki aku pun suka ni...

    ReplyDelete
  8. Sementara muda, pinggang belum sakit2, elokla ride puas2

    ReplyDelete
  9. Bestnya... banyak pulak motor tersusun rapi tu :)

    ReplyDelete
  10. nasib baik kaki sampai ke tanah posing atas motor....heeee3x... cantik la solekkan motor2x tu semua.... ni mesti geng2x kaki motor rajik makeup ni...

    ReplyDelete
  11. meriahnya kak anum.... byk moto mcm kaler

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. hehe biasa2 je.. rajin blogwalking blog anum
      tq

      Delete
  13. mak ai! banyaknya moto
    ada berapa ramai ahli kumpul ni

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels