Campaigns

Mar 13, 2015

# 2015 # Holiday

Holiday @ Penang Part#21

Assalamualaikum semua
Kami meneruskan misi kami ngan Penang Time Tunnel
Ok setelah puas bergambar dengan art jom kita tengok 3D art plak
 Untuk gambar 3D nie x berapa menjadi sebab gambar gelap. sayangggggggggggnya
 Nie pun x berapa cantik sebab gegar
 Yang nie menjadi kan
 Jom i drive plak
 Sayang apek ek
Lamanya tunggu meh aku tolong betulkan kasut
  Nia nak ke mana ? angkasa ke
 Santai x kami
 OOOOOOOOO tidak
Sesekali tgk tv dekat dinding ek
 Cepat2 tekan button yung
   Lari cepat i cuba kawal 
 Lama x memanjat kan
 Dah macam2 style plak ek
Hahaha, ok kami habiskan banyak gak masa disini lebih kurang 3 jam kot, kesimpulannya sangat berpuas hati.. Ok selesai di sini kami menuju ke next destinasi plak... hehe 
Ok happy weekend u all...

31 comments:

  1. Cam nampak real jak gambar 3d tu. ;)

    ReplyDelete
  2. Lawa gambar..tapi gambar yang pertama dan kedua tu macam blurr kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahah memang blur.. frust sebab mtk tlg org kat sane amikkan

      Delete
    2. Dia tak pandai guna la tu,
      Ke terpegun dengan kecantikkan awak../hehhe

      Delete
  3. hihi...Singgah pagi...
    seronok nyer la bergambar yea...

    ReplyDelete
  4. suka gambar yang macam terbalik kat katil tu...kreatif...bestlah..tempat ni baru ek? Ke kiter yg tertinggal ketapi ni..hehehe..

    ReplyDelete
  5. banyak tgk rakan blogger gi tmpt ni.. mcm tringin nak pi...

    ReplyDelete
  6. cantiknya.. bila la nk smpaiii

    ReplyDelete
  7. bestnya anum, rasa nak pi :)

    ReplyDelete
  8. Semua gambar menarik! Ni yg macam nak pi jugak ni. Hihi

    ReplyDelete
  9. 3D live art lagi cantik..sakan berposing ye

    ReplyDelete
  10. kat tempat macam ni kena bawa dua jenis orang.. yang pandai beraksi.. n yang pandai ambil gambar..
    xde salah satu mmg tak jadi ahaha..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/