Campaigns

Mar 12, 2015

Holiday @ Penang Part#20

Assalamualaikum semua
Ok hari ini kena up cepat2 sebab ada keja banyak
hehe, ok kita sambung lagi mengenai Penang Time Tunnel
Jom lepak kedai kopi
Nak bawak my mom jalan2 kejap
Perghhhh power nie 2 orang tarik pun x larat
Gelak je dia sebab dah tau adiq x larat nak tarik kan (jahat)
wow turun dari mane nie
Kita bakor je  (bakor2)
Besarnya.. bukak mulut besar skit plzzzzzzzz
Sayur2.. lai2
Makin ramai pembeli sayur ek
ooo tidakkkkkkkkkkk
nak giliran awk plak... 
Baby Arissa sampai nampak perut dia
Jom try mee penang plak
Besarnya ... lariiiiiiiiiiiiiiii
nak jadi nelayan ke tue
Jom tgk apa ada kat atas... 
Panda demok2
Bawa la ku lari bersama mu... (hahhaha)
Jgn2 tinggalkan ku
OOOOO tidak 
Santai nampak
 What duit lagi.. nak amik...
Besarnya lariiiiiiiiiiiiiiiiii
Hubby plz selamatkan diri cepat2 panjat2.. hahha
ok ada banyak lagi gambar nak share 
sambung esok k
Share:

30 comments:

  1. Singgah pagi...
    hamboi..mcm2 gaya..:)

    ReplyDelete
  2. macam2 pesen lah anum menariks dapat jadi pelakon tambahan ni hahaa

    ReplyDelete
  3. hihihiii masuk sini kene pandai belakon baru menjadiii :)

    ReplyDelete
  4. muka kau licin num... apekah rahsia... hehehe

    ReplyDelete
  5. Kelakar giler gambar semua..

    hahahah..
    Ni yang best ni...

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. kan anum suka sebab art dia semua nampak idup

      Delete
  7. Wahh dah sampai yer situ. Syoknya bergambar sakan.. Ros pun teringij nak pi.

    ReplyDelete
  8. byknya gmbar... jeles xdpt pi T_T...

    ReplyDelete
  9. part selfie memang best.. nak pulak bila ada geng.. kan.. ;)

    ReplyDelete
  10. padang kota tempat berkumpulnya mat2 rempit di malam minggu..hahahh

    ReplyDelete
  11. woah sini best best.. ahaha lepas ni CT bleh plan nak p plak ahaha..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum