Campaigns

Mar 10, 2015

# 2015 # Holiday

Holiday @ Penang Part#18

Assalamualaikum semua
Apa khabar semua hari ini?
Ok nak sambung entry semalam, selesai makan2 kami ingat nak jalan2 sekitar nak tgk 3D Art tapi disebabkan cuaca yang sangat panas, dgn bawak baby so kami buat keputusan jalan2 dalam mall
Nak tau Mall mane yang menjadi pilihan jom kita terjah
 Kami memilih Komtar sebab my sister kata lama x jalan Komtar ye la Penang sekarang dah moden banyak mall yang besar2 macam kat KL  

Perkara wajib mestilah bergambar kan

Ala Arissa dah kepanasan.. jom kita masuk dalam
 Tu diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 Shopping la plak ek... rasa Anum bag2 kat cini lebih kurang macam kat GM
  Saje la beli buah cenderahati kan
   Melayan My mom dan Kak mon
 Penat bershopping kita rehat jap tiba2 perut rasa lapar kan
 Lepak2 dulu sementara tunggu yang lain bershopping lagi
 Sempat lagi snap gambar
 Adiq aku ajak teman dia bergambar.. haha kenangan kan
Wow tgk la my mom nie melayan kerenah anak2
 Baby Arissa dah syok tido.. ye la kat luar panas kan... kasi dia tido lu
  Ok nie la cafe kami melepak.. selesai semua kami menuju ke destinasi lain plak...

43 comments:

  1. wah!bagus ar buat review mcnie...:)

    ReplyDelete
  2. best jalan2 penang kan. mom sporting, comel :)

    ReplyDelete
  3. nampak dah lainjer komtar dari luartu..
    yerler rasanya dah berzaman akak tak ke sana...
    tak silap paling akhir akak ke penang 2001...
    isyh biar betoi.. lama bebenotu.. patut beno dah lain...

    ReplyDelete
  4. wahhh cuti sakan nie..hehehe

    ReplyDelete
  5. Shopping jangan tak shopping..jangan sampai habis tambang balik dah le..hahahahah

    ReplyDelete
  6. Panjang Benar cerita percutian awak yer..
    Dah ada part by part sampai ke 18..dah boleh buat buku..
    "Jom Melancong Ke Pinang "

    ReplyDelete
  7. musim panas ni jalan dalam mall je la kan. sejuk dan boleh shopping sekali :)

    ReplyDelete
  8. Seronok kan dapat berjalan dengan family...release tension..hihi

    ReplyDelete
  9. seronok jln dgn kelurga..

    tapi klu penang tak nak pg dahlah...komtar mmg tak singgahlah..

    ReplyDelete
  10. Tak pernah sampai Komtar Penang ni

    ReplyDelete
  11. ramai yg kata kt peanang makanan sedap2

    ReplyDelete
  12. last cn pegi komtar masa form 2..hehe

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum anum...seronoknya dapat jenjalan...;)

    ReplyDelete
  14. Tak pernah sampai sana lagi..bestnyaa shopping..hehe

    ReplyDelete
  15. rembat rembat beg beg tu semua ahaha.. aloo shian baby..
    takpe nanti besaq sikit mai balik..

    CT dekat 10 tahun tak pi sana tho dok selalu lalu..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/