Campaigns

Mar 4, 2015

Holiday @ Penang Part#14

Assalamualaikum semua
Hari ini dah masuk Part 14 untuk entry Penang
harap2 kawan2 semua x boring ya, bukan apa sebaba Anum sengaja Asingkan ikut tempat
Ye la kenangan esok2 anak2, cucu nak baca (cewaaaaaaaaaaaah)
Ok la tempat yang paling menarik kat atas ni adalah.. jeng jeng....
Kalau yang bercinta suka la bahagian kunci cinta atau lebih dikenali love pet lock!. 

Kami hanya bergambar sahaja :)
Apa nak buat di bahagian kunci cinta? beli pet lock. lepas tu tulis nama anda dan pasangan anda, then letak di pagar yang sedia ada. Kunci buang je dalam gaung atau tempat yang disediakan.
Natijahnya? Ada jodoh berkekalan, tak ada jodoh, putus jua! 
Jangan percaya sangat pada pet lock. Kita umat islam kena percaya qada dan qadar yang tertulis! Ada jodoh ada la! hehe.. tazkirah pulak ye! hahaha…
 Smile my mom :)
Arissa pun nak bergambar ya  
 Word of LOVE :)... Ok dah penat kami berjalan sekitar sini kami decide nak turun da 
  Jom kita turun, perut pun dah berbunyi kelaparan
 In Cable Car :) Feeling Happy
Selamat tinggal Bukit Bendera.. Jom kita gerak ke destinasi lain
Share:

29 comments:

  1. selamat pagi anum, selalu balik kampong tak sempat nak jenjalan ke penang segala, dah cantik bukit bendera tu, tunggu kalau ada rezeki nak jugak jenjalan penang cari makan dan makan angin

    ReplyDelete
  2. dah ala2 kat Korea pulak love pet lock tu..

    ReplyDelete
  3. Slmt pagi Anum...wah..lama betol xberblog ni..cm biasa la wajib jenguk Anum ...hihi..
    wahh..lama xnaik atas nii...ade benda ni plk yeaa..

    ReplyDelete
  4. Wah Malaysia pun dah ada love pet lock ye Anum.. suka benor copy paste hahahha :P

    ReplyDelete
  5. lama tak singgah sini ;) betul la bgi org Islam tu mengarut je padlock tu...

    ReplyDelete
  6. masa aku sampai bukit bendera dua tahun lepas, tempat ni takde lagi..
    org ckp kalau beli padlock kat atas tu, mahal giler, kena bawak sendiri la gamaknya...hahaha...

    ReplyDelete
  7. Ingatkan d namsan tower seoul td rupanya d penang. X perlu pegi jauh klau nk lock cinta lepas nih :-)I

    ReplyDelete
  8. Dulu pergi lom ada ni lagi..nampak cantik dah

    ReplyDelete
  9. Tak jumpa pulak tempat Love love masa gi Penang hari tu

    ReplyDelete
  10. Penuh dengan mangga.. Makin lama makin bertambH

    ReplyDelete
  11. wah.. teringinnya nak gii Bukit bendera lepas tengok entri Anum ni..

    ReplyDelete
  12. waaa...tak pernah pegi bukit bendera

    ReplyDelete
  13. hahaha ada yang dah patah2.. cinta terkubur tngh jalan la kot =P

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum