Campaigns

Mar 3, 2015

Holiday @ Penang Part#13

Assalamualaikum semua
Selamat pagi all, hari ini Anum nak sambung entry semalam ya
Jom kita terjah apa yang ada lagi dekat atas Bukit Bendera nie  
 Ok keluar dari muzium kita jalan2 lagi sekitar sini
 Kami beraksi dekat cable car yang lama
  Dah macam2 lakonan plak kami buat
 Zai & her baby nak gak join
 cantik sangat view sebab kenderaan klasik kan
 Smile.. Arissa nampak berisi gambar nie.. hehe
Arissa & her abah.. abah dia nie kalau bergambar kalau x bukak mulut x sah
hehehe, ok last sebelum kami turun jom tgk apa lagi ada sekitar sini
Share:

29 comments:

  1. Salam singgah pagi...
    amboiiii...berjalannnn je yea..best nyerrr....

    ReplyDelete
  2. hahah..tengok gambar last muka Arissa macam takut je nak kena makan..

    ReplyDelete
  3. klasik tgk keretapi lama tu anum...nice korang posing heheh

    ReplyDelete
  4. Salam singgah...
    cuti skolah nie ade rombongan family ke penang...macam best je!
    Jom Singgah Sini

    ReplyDelete
  5. Tak pernah pergi penang lagi. Huhuhu.

    ReplyDelete
  6. eh.. baru perasan tukar template.. nice la :))..

    ReplyDelete
  7. Bila la nak samapai ke Bukit Bendera ni.. Nampak best je kan.. Sejuk ke kat kawasan tu? macam cameron ye sis?

    ReplyDelete
  8. Ohhh tempat ni...jumpa....jumpa ...love je tak jumpa

    ReplyDelete
  9. syok bleh masuk grabak tu.. latest pergi diorang da x kasi naik..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels