Campaigns

Mar 2, 2015

Holiday @ Penang Part#12

Assalamualaikum semua
Selamat pagi..
Ok hari ini laju2 type entry ini sebab today is bz day
Dekat atas ini ada Muzium Burung Hantu
 Sebelum masuk kita bergambar jap ek
 Terima kasih la kepada my little brother jadi jurugambar kami
 Haaaaaa baru sebut ini la jurugambar yang rajin melayan kerenah aku.. haha
 Adiq oh adik, dia la adik bongsu aku
 Arissa pun nak bergambar gak ek,
 Punya la payah nak suh Arissa pandang depan
 Akhirnya x leh nak masuk semua , abah dia amikkan gambar
 hehehe muka Arissa dah senyum la bila abahnya di depan
Dah macam sebaya kan my hubby n my adiq 
 Apa ada kat dalam jom terjah
 Shopping gift memang pasti kan
 Jom masuk tengok apa menarik
Ok nie harga tiket nak masuk ya
 Keluar dari Muzium bergambar lagi
 My sister plak ek... ok kat atas ini ada banyak tmpt menarik tau, nak tau apa lagi
ini la gift yang dapat dibeli.. hehe ala kenangan je kan, ok next kita try tgk apa lagi menarik kat atas ni, sebelum kita turun semula..sambung next entry k
Share:

32 comments:

  1. wahh kemain lagi berposing kat atas bukit tu ya Anum..

    ReplyDelete
  2. ni yang buat teringin nak ke penang pulak ni hanum

    ReplyDelete
  3. aku ingat lagi masa g bukit bendera, time tu qausar kecik lagi.. so menolak la stroller naik bukit... mengah weh... hahaha

    ReplyDelete
  4. bestnye jenjalan...rasa nak g jenjalan jugakkkk T.T

    ReplyDelete
  5. seronok giler kan cuti ramai-ramai mcm nie..

    ReplyDelete
  6. pendam hasrat nak ke penang :(

    ReplyDelete
  7. dulu ade naik bukit bendera tp tak pi pon museum burung hantu tu

    ReplyDelete
  8. Suka akak nengok pic2 Anum ni.. Senyum je akak sampai habis scroll ke bawah :))

    ReplyDelete
  9. jujur nak bagitau akak tak pernah masuk lagi muzium nih..cuti sekolah nanti nak pi la..

    ReplyDelete
  10. Iday belum jejak penang lagi. Nanti nak plan pergi trip, nak pergi owl museum,tak pernah taw pon ada owl museum kat penang. hehehe

    ReplyDelete
  11. tak pernah tau dekat penang ada tempat ni

    ReplyDelete
  12. bestnyer... Miera ada nampak tapi tak sempat masuk.. lain kali kena masuk... hehehe

    ReplyDelete
  13. Naik atas xsempat nak masuk sini..rushing nak ke tmpt lain pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la kan nanti ada masa bleh la naik lagi

      Delete
  14. hehehe CT pun masuk sini ritu.. beli souvenir yang sama tapi fridge magnet nye..
    samalah burung tu.. mahal kan.. time CT masuk diorang offer sorang rm5 je..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels