Campaigns

Mar 30, 2015

Annual Dinner Matrade 2015

Assalamualaikum semua
Salam Isnin yang sangat indah
Hari ini Anum nak up Gambar2 semasa dinner on 13 March 2015
Lama menanti baru dapat up entry nie
Selfie dulu sebelum keluar rumah
Dalam keta pun nak selfie kan.. memang kaki selfie
Ok sampai kat Hall da
Oh ya Dinner kami buat dekat office je memandangkan kami ada dewan sendiri so x membazir amik je la dewan sendiri ,haha
Masuk dalam selfie lagi
Hubby pun melayan je la wife dia nie
Hubby & Gmie (undangan khas nie)
  Our group for Dinner
Me & Nana (comel sangat nana bila dia make up)
Gpp masih di hatiku. hahhaha
Bergambar bersama our x Bos (Cik Diana)
Yang nie plak my officer Cik Nana
Lengkap la sudah group kami.. hehe (Nana, Shazni,Qis,Sani)
Yang nie plak after dinner apa lagi bergambar je la
Layan je la gambar2 kami ya
Oh lupa plak nak bg tau tema malam nie colour block
X cukup kat meja makan, atas pentas pun nak kan
GPP geng.. x cukup seorang sebab dia pg holiday
Heheh perasaan cute la tue kan
Ibu ngandung pun nak gak bergambar
hehehe jgn ada yang muntah layan gambar kami
Cik Nana, Fatin & me
Ala comelnya cik Nana nie ek.. oppps nie sudah berpunya ya
Selfie kena ada.. hahha ratu selfie katakan

After dinner kami bergambar lagi, malam nie x de luck nombor lucky draw x naik.. hahaha

Lela terlebih happy ye la sebab bawak pasangan ek... amin cepat2 kahwin ok
Ko tengok terang2 dah tau hantu selfie dalam lift pun jadi ko... ok la habis dah gambar2 dinner kami, ala saje la buat kenangan kan...
Share:

18 comments:

  1. meriah giler!!canti ksgt anum dressing mcm tu..

    ReplyDelete
  2. wah anum cantiklah nampak lain dari biasa berseri2 gitu lah

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah pasangan sama sepadan

    ReplyDelete
  4. meriah...
    comel ko dengan dayah...

    ReplyDelete
  5. best kalau ada dinner..boleh bergaya sakan gitu :)

    ReplyDelete
  6. best nya dinner..dapat makannnn..yummmm3

    ReplyDelete
  7. best..best

    cantek dress anum..nampak sweet gitue

    ReplyDelete
  8. selalu dengar pasal color block tapi tak penah tahu
    rupanya gitu ye...whaha
    ketinggalan zaman plak

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels