Campaigns

Mar 31, 2015

7th Putrajaya International Hot Balloon Fiesta 2015 Part 1

Assalamualaikum semua
Salam Selasa, apa khabar semua
Hari ini Anum nak masukkan entry yang dah basi..
Jom kita tengok entry apa ek
 Ok ini la XTVT kami last 2week, maaf la x sempat nak update ek
 Ini antara program yang ada, kami memilih untuk pergi hari ahad
Peta kawasan 
 Kami bergerak ke sini selepas subuh, awal kan...
 Bukan apa takut tiket habis, sampai2 dah ramai rupanya ingatkan kami yang first
 Ok jom beratur nak dapatkan tiket   
 x sabar nie ye la sebab first time nak join that event
Oh ya lupa plak yang kami dapatkan tiket ini hanya untuk masuk tgk launching sahaja
Horeyyyyyyyyy berjaya dapatkan tiket dengan harga RM12
 Hati dah senang leh la kita bergambar kan
 Sebagai kenangan kan
 Ok dah masuk ke area launching balloon
 Jom kita tengok apa yang menarik kat dalam ini
Lebih kurang 17 negara yang menyertai fiesta 2015

apa yang best kat dalam ini, kita dapat melihat secara dekat cara2 mereka naikkan balloon dari awal hingga la ke saat naik ke udara, pengalaman yang sangat best

Satu balloon dah berjaya di naikkan

Ok jom tengok lagi dekat ...ok untuk makluman semua untuk naik balloon ini anda memerlukan tiket lain iaitu VVIP tiket dengan harga RM300, yang ini nanti anum cerita ya..
ok untuk makluman lanjut bleh layari web yang tertera... dan kalau yang berminat boleh la dapatkan tiket daripada pihak penganjur ya.. Fiesta ini hanya diadakan setahun sekali sahaja..


©2015 AKA Balloon Sdn Bhd,

B1-28-2 Dataran Niaga Sg Besi
Midfields Square West
Jalan 11/108C,
Off Lebuhraya Sg Besi
57100, Kuala Lumpur.


+603 7981 8712
myballoonfiesta@gmail.com

Share:

20 comments:

  1. wah beznye tengok hot baloon anum. slow x masa baloon tu mula2 naik?

    ReplyDelete
  2. Salam sis anum...

    gayat gayat saye.lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  3. bestnya,kalau azie maybe tgk je kot sebab azie jenis yg gayat hihi

    ReplyDelete
  4. kalini tak pergi...boleh la cuci mata tengok pic anum!
    singgah tengahari ;-)

    ReplyDelete
  5. nak naik hot balloon tu rm300? huwaaaa...mahalnyaaaaaa....

    ReplyDelete
  6. Awalnya..memang dia buka awal2 pagi tu ke??

    ReplyDelete
  7. tak berkesempatan nak datang sini =__='

    ReplyDelete
  8. maksudnya kena bayar ye kalau nak tengok dekat camni
    ooo..kena take note tu

    ReplyDelete
  9. time buat kat penang CT ada kat kl.. time kat kl CT dah balik penang.. memang laa belum ada jodoh nak pi..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels