Showing posts from March, 2015Show all
7th Putrajaya International Hot Balloon Fiesta 2015 Part 1
Pin it

Assalamualaikum semua Salam Selasa, apa khabar semua Hari ini Anum nak masukkan entry yang dah basi.. Jom kita tengok entry apa ek  Ok ini la XTVT kami last 2week, maaf la x sempat nak update ek  Ini antara program yang ada, kami memilih untuk pergi hari ahad Peta kawasan   K…

Read more
Annual Dinner Matrade 2015
Pin it

Assalamualaikum semua Salam Isnin yang sangat indah Hari ini Anum nak up Gambar2 semasa dinner on 13 March 2015 Lama menanti baru dapat up entry nie Selfie dulu sebelum keluar rumah Dalam keta pun nak selfie kan.. memang kaki selfie Ok sampai kat Hall da Oh ya Dinner kami bua…

Read more
Konvoi KSR @ Fraser Hill Part 5
Pin it

Assalamualaikum semua Hari ini nak up entry Fraser last entry Jom kita layan je la gambar2 kami ek  Jom kita bergambar ya.. gambar agal blur sebab guna phone je  Yang nie plak guna Go-Pro  Yang nie cantik sebab camera gedabak besar  Ini la semua ahli KSR yang join that event …

Read more