Campaigns

Feb 25, 2015

Holiday @ Penang Part#9

Assalamualaikum & Very Good Morning all
Apa khabar semua hari ini? dah sarapan?
Anum macam biasa la sarapan roti bakar.
ok x mo buang masa hari ini nak sambung entry Penang
Salah satu tempat menarik untuk dikunjungi di Pulau Pinang adalah Batu Ferringhi Night Market. 
Ketika bercuti di sini sempatla singgah Pasar Malam ini.  
Tempat ni memang meriah especially kalau time cuti sekolah or hujung minggu.   
 Jom kita shopping
 Macam2 barang ada, pilih sahaja apa nak
 Oh ya lupa Anum nak bg tau daripada Homestay kami jarak pasar malam ini x jauh mana cuma mengambil masa 5-8 minit berjalan kaki utk sampai
Pelbagai barangan dijual di sini. Pasar Malam yang dibuka setiap hari sehingga pukul 12malam+. 
 Masa ini la sesuai untuk membeli buah tangan kan
 Untuk hari pertama kami di sini, kami hanya berjalan sekitar Homestay sahaja
Macam Anum info Hard Rock Hotel hanya berhadapan dengan Homestay kami
Apa lagi jom bergambar la 
With My Mom 
Penat bershopping kami balik untuk rehat, esok banyak lagi tempat menarik yang akan kami terjah,
Share:

24 comments:

  1. bestnya... lama dah nak ke penang tak sampai2 lagi... T_T

    ReplyDelete
  2. dah lama tak ke Penang...
    bila tgk gambar2 ni rasa teringin sgt plak nak ke sana

    ReplyDelete
  3. Masa gi Penang hari tu tak pergi pun Pasar malam Batu Frengghi ni huhu...

    ReplyDelete
  4. tak pernah pergi penang,
    tgk akak post ini azie teringin sgt nak kesana.

    ReplyDelete
  5. Lom penah jenjalan penang, lalu je ri tu singgah tidur kat hotel seri malaysia, pastu pepagi dah kuar..

    ReplyDelete
  6. kat sini beli cenderahati best la.kalau takat baju2 kat tempat lain pun banyak..ekekek

    ReplyDelete
  7. hard rock cafe tu tempat wajib bergambar ;)

    ReplyDelete
  8. yes.. port baik punya nak shopping..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels