Campaigns

Feb 24, 2015

# 2015 # Holiday

Holiday @ Penang Part#8

Assalamualaikum semua
Ok semalam ceta pantai hari ini masih di pantai 
 Jalan sekitar Pantai
    Berlatar belakangkan Hard Rock Hotel
 Dah macam2 style 
 Gunakan Tripod la nie
 Hahaha my mom dah x larat nak possss
 Hahah Baby Arissa stay in good mood
 Hahaha lengkap kami semua sekali
 Senyum je la ek, oiii sampai Anum x nampak Hubby cross..haha
 Ni nak kata happy sangat ke? hehe
 smile make us happy always
 last pict.. kasi kaki ek .hahaa ok hari dah senja jom balik plak,, malam plak sambung jalan2 ok
*Hari ini bz skit, sory ya kalau Anum x singgah umah korang*

30 comments:

  1. lamanya tak p pntai mana2 .. rindu dibuai angin..

    ReplyDelete
  2. korang ke penang dengan tema selfie... hehehe

    ReplyDelete
  3. mesti banyak kenangan manis dan masin disini kan Anum..

    ReplyDelete
  4. kelakar semua gambar ni anum...buat julia tersenyum je

    ReplyDelete
  5. dah lama tak melepak di tepian pantai..

    ReplyDelete
  6. beznye berholiday reramai cenggini. mesti meriah. kat tepi sambil layan angin sepoi2 bahasa, mata pun terdodoi sekali

    ReplyDelete
  7. Lain kali duk jer kat Hard Rock Penang tu dengan hubby.... hehehe....

    ReplyDelete
  8. bila dah jumpa camera..macam² aksi ada :)

    ReplyDelete
  9. acik sporting la mau gak layan amek gambar..
    pi je masuk jalan2 kat hard rock tu.. pi mandi kolam mandi dia ehehe..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/