Campaigns

Feb 23, 2015

# 2015 # Holiday

Holiday @ Penang Part#7

Assalamualaikum semua
so kemana cuti2 last week?
comfirm ramai yang amik kesempatan kan
Anum x pergi mana stay kat rumah je, sebab hubby on duty
Ok lepas makan kami jalan2 tepi pantai
Apartment yang kami stay betul2 depan Hard Rock Cafe dan tepi pantai
Macam2 suka pantai ada.. ni salah satu
Niat di hati teringin nak naik tapi harga melampau mengalahkan oversea.. so x jadi la
Anyway pantai batu ferringhi sangat cantik
Masa kami sampai memang time yang cantik dalam jam 5pm cm tue la
Apa lagi jom bergambar la kan
My little brother
Arissa suka ngan laut, x takut dia
Me & Hubby
Macam2 aksi la kami ek
Lepak sampai matahari nak terbenam
Arissa in good mood
Sukanya dia..
Tomei2 Arissa, next time leh bawak jalan lagi sebab x meragam
yezaaaaaa ini la duniaku haha
Comotnya baju dia
Hubby pun nak gak
Ini namanya hantu selfie
ini jalan nak cross ke pantai.. ok nanti sambung lagi gambar2 dekat pantai ek

24 comments:

  1. bestnya anum dapat lepak2 dekat pantai
    azie balik kampung itu pun sehari je..

    ReplyDelete
  2. kaknoor suka jenjalan pantai tapi masa belum berkesempatan, best ny atengok Anum dan family bergumbira di tepian pantai penang tu

    ReplyDelete
  3. Penang mmg syok...sakan anum bergambar hehhe

    ReplyDelete
  4. Anum.. yang pakai tudung muka macam anum tu kakak ehh.. muka sama lahhhh

    ReplyDelete
  5. gambo capture matahari nak terbenam tu cantik

    ReplyDelete
  6. Bulatnya mata arissa..manis senyum nya..:)

    ReplyDelete
  7. i xambil kesempatan sebab malas nak redah jem akekekkee

    ReplyDelete
  8. sunset.. hihi.. bagus la semua suka bergambar =)

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/