Campaigns

Feb 18, 2015

# 2015 # Holiday

Holiday @ Penang Part#6

Assalamualaikum semua
Dah sarapan? macam mana mood hari ini?
Anum nak sambung entry semalam ya
Setelah berehat secukupnya perut pun berbunyi
so apa lagi jom kita cari makan 
 Ok jom kita cari makan ya
 Kami buat keputusan makan depan apartment je
 Depan apartment kami banyak kedai2 makan, so kami memilih kedai Slow Rock Cafe 
 Nak tau sebab apa namanya Slow Rock Cafe sebab cafe ni betul2 berhadapan dengan Hard Rock Cafe, kami pun memilih untuk mencuba masakan disini..
  Apa yang special dekat sini, comfirm la laksa penang kan.. yang ini laksa special (siap ada seafood)
 Semua try laksa, last2 sangat kecewa sebab rasanya x seperti yang kami bayangkan..
  so bak kata orang indah kabar je la.. menyesal.. so sesiapa yang nak try laksa penang jgn cuba kat kedai ini ek, kang menyesal plak, macam kami nie
 Zai bahan je la sebab dah order kan x makan membazir...
 Hiasan atau deco cafe ini sangat cantik
salah satu punca kami tertarik sebab deco cafe ini.. hehe, x pe la bak kata orang x cuba x tau kan, selesai makan kami bercadang nak jalan2 tepi pantai, jom tengok apa ada..
opppp esok dah cuti kan so kita sambung next week ok..
Happy Holiday all

26 comments:

  1. nampak rupa laksa tu mcm sedap...tp adoii..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. heheh tue la dia kalau sedap comfirm licin

      Delete
  3. tengok pada rupa sotong nampak menarik.. ;)

    ReplyDelete
  4. Xpe nanti try laksa kat tempat len.. kedai je la lawa ye.. Ty org Penang tpi xpernah pula merasa kat laksa sana.. laksa tepi Marina Bay ok kot..

    ReplyDelete
  5. lepan makan boleh ronda naik beskal!

    ReplyDelete
  6. nampak sedap je laksa tu anum, tp x sangka rasanya sebaliknya. apa pun kt penang mmg byk tmpt menarik utk dikunjungi. jln2 mkn angin

    ReplyDelete
  7. pernah makan kat sini... memang best..

    ReplyDelete
  8. sedap betul laksa penang special tu..siap ada stong..nyum nyum

    ReplyDelete
  9. amboi lain macam sungguh siap ada sotong.. sebab tu la rasa pun lain kot..
    nak ada kelainan sangat.. laksa penang kena p balik pulau..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/