Campaigns

Feb 17, 2015

# 2015 # Holiday

Holiday @ Penang Part#5

Assalamualaikum semua
Selamat pagi
Ok jom mulakan entry Penang lagi
 Ok ini la my Homestay
 Kami sewa dekat Apartment Bayu Emas
 Swimming pool pun ada
 Keadaan dalam rumah, Rumah ini mempunyai 3 bilik so sangat sesuai untuk percutian family macam kami ini, harga pun murah
 Kami dapat tingkat bawah sekali, lagi la senang kan sebab ada my mom dan baby
 Keselamatan memang terjamin la, 
ok la kami nak rest jap nanti petang sambung entry ya
utk yang berminat boleh la contact owner ya

MiQ Homestay
Penang, Pearl of the Orient
012-4369693/012-4369692
miqhomestay@gmail.com
penang-homestay.blogspot.com

36 comments:

  1. Singgah pagi...
    nieyl klu p penang nak jimat tidur umah adik ipo..hihihi

    ReplyDelete
  2. Nampak menarik ni.. bole difikirkan nanti.. thanks share info Anum :) selamat bercuti^^

    ReplyDelete
  3. Singgah pagi :) simple tapi menarik jak apartment tu kan

    ReplyDelete
  4. Memang pun kalau reramai elok cari homestay aje

    ReplyDelete
  5. aku hari tu stay naza talyya...hotel tu pun murah dan berbaloi...siap sea view lagi...

    tapi homestay ni pun ok gak ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe sebab kami fk family kan senang... hehe

      Delete
  6. BTOL LAA.. kan anum, kalo gi memane, tak yah da sewa hotel kan..dah la mahal.. skrg ni pun byk hotel bajet, homestay, yg lebih baik dari hotel... cam anum book ni.. lebih dari okey kan.. selesa... budak2 nye aktiviti ape lagi, mandi kolam la kan...hehehhe...

    ReplyDelete
  7. Syoknya ada swimming pool...walaupun hakikatnya sy tak pandai berenang hehe...

    ReplyDelete
  8. memang sesuai stay homestay kalau bercuti dengan family kan :)

    ReplyDelete
  9. kalau pi ramai2 memang elok sewa homestay je..

    ReplyDelete
  10. Bestnyer....Miera pernah duk sana dulu... murah dan berbaloi...

    ReplyDelete
  11. Sgt sesuai laa klu nak bawak family.. bestnye holiday..")

    ReplyDelete
  12. bestnya dapat jalan-jalan dengan family kan :)

    ReplyDelete
  13. kalau ramai memang sesuai duduk homestay.. jimat =)
    yang penting selesa..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Don't Judge A Book By Its Cover

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

✿YANG RAJIN KOMEN✿

♥ Peminat Anum♥

Labels

Follow Us @ anumkhairil.blogspot.my/