Campaigns

Feb 16, 2015

Holiday @ Penang Part#4

Assalamualaikum semua
Bestnya minggu nie kita kerja 3 hari sahaja
pas tue public holiday
sure ramai yang akan bercuti kemana2 kan
Ok la Anum sambung lagi entry ya
 Ok kami dah selamat sampai @ Batu Ferringhi
 Kami sampai awal so makan dulu sementara tunggu nak check in
 semua kelaparan hehe licin..........
 Arissa pun dah mengamuk sebab panas
 kekenyangan la nie
 sempat lagi possssssssssssss
 Letak atas meja diam kejap, hehe Arissa oh Arissa
 My mom turut happy tgk gelagat anak2 n menantu
 Ini la dia rupa teksi kami masa nak ke Batu Ferringhi
 Selesa dan besar, oh ya charge dr Airport ke Batu Ferringhi RM139
 Perjalanan mengambil masa 45-1 Jam nak sampai
 Gambar2 selfie je la keja kami ek
Ok settele makan jam menunjukkan jam 2pm so dah tiba masa nak masuk homestay.. nanti sambung  entry lain plak ok..
Share:

28 comments:

  1. patot letak tajuk selfie. hehehe

    ReplyDelete
  2. kito orang penang pun tak pernah sampai Batu Feringgi lagi..teruk sangat kan..
    http://binimazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. memang happy bercuti ramai² bersama family

    ReplyDelete
  4. Comelnya budak kecik tu..mata cam mengantuk je tu..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ye la ngantuk + x selesa x mandi lagi kan

      Delete
  5. Seronok mak Anum.....dapat bersama anak cucu

    ReplyDelete
  6. anum..bukan selfie, wefie laaa..kan ramai2 tu... ahahaha... ade baby tu penyeri n penghibur kan...

    ReplyDelete
  7. comey nya baby..senyum je gambar dia

    ReplyDelete
  8. hehe kat batu fringgi memang panas le.. kalo pegi kena fkir 3/4 kali ehehe..

    ReplyDelete

Suka tak dengan N3 saya, kalau suka dan rasa terhibur boleh la tinggalkan komen anda.. Terima kasih

Socialize

♥Google+ Followers ♥

Happy Moment

Happy Moment
Love u More than u love me

Qudut & Anum

Qudut & Anum

Labels